Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dokumentarci

Featured Replies

Gledao nekoliko ESPN 30 for 30 dokumentaraca.Vrlo dobro odlicno.Cak i oni koji se bave bejzbolom su bili zanimljivi :)

• Replies 2.3k
  • Views 303.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poslednjih dana gledam stare dokumentarce u produkciji nekadašnjeg Sutjeska filma. (Koji uspem da nadjem sa spiska)

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Pravo vreme za Summer of Soul    

• Mrs. Robinson Dokumentarac o Mary Robinson, prvoj ženi koja je bila predsednik Republike Irske. Ona priča o svom privatnom i profesionalnom životu, u vremenu i društvu koje se toliko razlikuje od da

Posted Images

lepo je sto su snimili dugometrazni dokumentarac ali sam razocaran temom koju su odabrali.
zasto? biba struja je jedna goruca tema

film je nastao u sklopu ovoga

Edited by Kelt

sve ti streberi pokvare <_<

http://www.youtube.com/watch?v=POLylqWL-j8 dok o stavu rezisera prema celuloidu i digitalnoj tehnologiji...naravno, gledacu zbog keanua :) ... producent je i intervjuise :)

lep projekat o bebama različitih rasa, sa različitih kontinenata, iz različitih kultura i staleža. dušu dalo za zajebantsku sinhronizaciju dok se gleda.http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuYBajar je car :lol:

Edited by maheem

Benda Bilili, ko ne pogleda nije čovek. Ko gleda, a ne postane bolji čovek, nije čovek.

Ne znam šta bih napisao a da ne zvuči patetično, mogu samo najtoplije moguće da preporučim. šsgjkafjhđakdljmhđgDeep-Water-2006.jpg:Hail: :(

Edited by Glas RazumaN

Marley, odličan. A ja čak i ne volim tu muziku. Tj Raste su mi gori od metalaca, a njima se podsmevam. Dva i po sata, a nije dosadan.

• 2 weeks later...

moze li neko da mi preporuci dokumentarac o modernoj arhitekturi?

Edited by morgana

Ne znam šta bih napisao a da ne zvuči patetično, mogu samo najtoplije moguće da preporučim. šsgjkafjhđakdljmhđgDeep-Water-2006.jpg:Hail: :(
Citirajući svoj post želim da naznačim još jednom koliko je ovo dobro i koliko se ne smije propustiti.
Ovako nešto? Pogledaj celu tu seriju na jutubu.
super, hvala :)

1 od najboljih dokumentaraca na temu, konacno spojen kao 1 video. Bavi se 'left - wing" anarhizmom (siguran sam da ga je empejac gledao :D ). Karl Hess (tada u radikalnom levicarskom fazonu) se pojavljuje nekoliko puta. Sigurno 1 od najzanimljivijih likova u americkoj politickoj istoriji. Od speechwritera za Goldwatera - do simpatizera SDS-a, idol mu je bila Emma Goldman, a cini mi se da je zavrsio kao postovalac lika i dela Mr. libertariana. http://www.youtube.com/watch?v=RwnZYY-CDXo

• 3 weeks later...
Ovako nešto? Pogledaj celu tu seriju na jutubu.
odgledala sam serijal, odlican je. hvala jos jednom :)+1 preporuka zainteresovanima za temu