đorđe geprat Posted Monday at 10:54 Posted Monday at 10:54 otvorih novu doku na sbb i odgledao sam "the quiet one" o bilu vajmanu. uvek sam se pitao zašto je napustio stounse, sada vidim daje čovek najnormalnije shvatio da svemu dođe kraj pa i tome. pogledajte, ceo život čoveka koji je ostao normalan u celom tom svetu.
Eleniko Posted Tuesday at 09:41 Posted Tuesday at 09:41 22 hours ago, đorđe geprat said: otvorih novu doku na sbb i odgledao sam "the quiet one" o bilu vajmanu. uvek sam se pitao zašto je napustio stounse, sada vidim daje čovek najnormalnije shvatio da svemu dođe kraj pa i tome. pogledajte, ceo život čoveka koji je ostao normalan u celom tom svetu. Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega
đorđe geprat Posted Tuesday at 10:53 Posted Tuesday at 10:53 1 hour ago, Eleniko said: Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega ne razumem. iz filma vidim da je ostao čist od droge i alkohola uprkos radu sa džonsom, džegerom, i svim ostalim s rok scene tog doba. vidim i da mu jetrenutni treći brak. pozitivno mi je i što se skrasio u francuskoj, da živi kao običan svet. delovaomi je smireno i stbilno i tokom rada sa stounsima, bas i bubanj u pozdini, rade posao, muziciraju. ispao je retko poztivan lik na celoj toj sceni '60 - '80.
Gojko & Stojko Posted yesterday at 00:56 Posted yesterday at 00:56 Seymour: an introduction @makaronee @Klara Probajte da nađete ovaj film na DVD-ju, sa dodacima gde ima njegov čitav mini-koncert u Stenvej radnji. Film je i inače blaženstvo, a taj deo pogotovo. SaE 1
bradilko Posted yesterday at 05:48 Posted yesterday at 05:48 20 hours ago, Eleniko said: Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega mendi smit mu bese zena od 17 ljeta a njegov sin se ozenio sa njenom kevom? tak nekak to dodje samo ne znam dal jos traje 1
makaronee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @Gojko & Stojko hvala za tip! Za sada je slab potok na kiosku, ali nadamo se protoku i navijamo. Nego, skoro skroz nevezano - Selindžer, što beše i prva asocijacija na uvod. Šteta što je batalio* - redak je autor, koji me odmah uvuče u pripovedanje, bez obzira gde, kada i kako sam odložio štivo. E sad, može da se iskonstruiše da je ta opšta selindžerovska fragmentacija ključ. ______ * To je očigledno sasvim subjektivna ocena, da je ceo opus JDS "nezavršen" i iscepkan, pa rasut po raznim radovima.
Recommended Posts