đorđe geprat Posted November 11 Posted November 11 otvorih novu doku na sbb i odgledao sam "the quiet one" o bilu vajmanu. uvek sam se pitao zašto je napustio stounse, sada vidim daje čovek najnormalnije shvatio da svemu dođe kraj pa i tome. pogledajte, ceo život čoveka koji je ostao normalan u celom tom svetu.
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 22 hours ago, đorđe geprat said: otvorih novu doku na sbb i odgledao sam "the quiet one" o bilu vajmanu. uvek sam se pitao zašto je napustio stounse, sada vidim daje čovek najnormalnije shvatio da svemu dođe kraj pa i tome. pogledajte, ceo život čoveka koji je ostao normalan u celom tom svetu. Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega
đorđe geprat Posted November 12 Posted November 12 1 hour ago, Eleniko said: Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega ne razumem. iz filma vidim da je ostao čist od droge i alkohola uprkos radu sa džonsom, džegerom, i svim ostalim s rok scene tog doba. vidim i da mu jetrenutni treći brak. pozitivno mi je i što se skrasio u francuskoj, da živi kao običan svet. delovaomi je smireno i stbilno i tokom rada sa stounsima, bas i bubanj u pozdini, rade posao, muziciraju. ispao je retko poztivan lik na celoj toj sceni '60 - '80.
Gojko & Stojko Posted November 13 Posted November 13 Seymour: an introduction @makaronee @Klara Probajte da nađete ovaj film na DVD-ju, sa dodacima gde ima njegov čitav mini-koncert u Stenvej radnji. Film je i inače blaženstvo, a taj deo pogotovo. SaE 1
bradilko Posted November 13 Posted November 13 20 hours ago, Eleniko said: Naravno, žena mu je 3x mlađa od njega mendi smit mu bese zena od 17 ljeta a njegov sin se ozenio sa njenom kevom? tak nekak to dodje samo ne znam dal jos traje 1
makaronee Posted November 13 Posted November 13 @Gojko & Stojko hvala za tip! Za sada je slab potok na kiosku, ali nadamo se protoku i navijamo. Nego, skoro skroz nevezano - Selindžer, što beše i prva asocijacija na uvod. Šteta što je batalio* - redak je autor, koji me odmah uvuče u pripovedanje, bez obzira gde, kada i kako sam odložio štivo. E sad, može da se iskonstruiše da je ta opšta selindžerovska fragmentacija ključ. ______ * To je očigledno sasvim subjektivna ocena, da je ceo opus JDS "nezavršen" i iscepkan, pa rasut po raznim radovima.
kipo Posted November 14 Posted November 14 (edited) Gdje da pronađem Karankoči Koči dokumentarac? Važno mi je. Hvala. Navodno 1991. Edited November 14 by kipo
Boksi Posted November 14 Posted November 14 12 minutes ago, kipo said: Gdje da pronađem Karankoči Koči dokumentarac? Važno mi je. Hvala. Navodno 1991. Reditelj filma je vlasnik Ateljea Figure Slaviša Mašić, a scenarij potpisuje Hedina Tahirović-Sijerčić. Na ovo misliš? Ja bih pisala njoj ili njemu. Ako je nema na društvenim mrežama ima ovde neki mejl https://independent.academia.edu/HedinaSijercic 1
kipo Posted November 14 Posted November 14 1 hour ago, Boksi said: Reditelj filma je vlasnik Ateljea Figure Slaviša Mašić, a scenarij potpisuje Hedina Tahirović-Sijerčić. Na ovo misliš? Ja bih pisala njoj ili njemu. Ako je nema na društvenim mrežama ima ovde neki mejl https://independent.academia.edu/HedinaSijercic Hvala, prosledjeno. Hvala jos jednom. 1
Boksi Posted November 15 Posted November 15 Zbog Biblioteka setih se ovoga: I sad ne mogu da nadjem: https://m.imdb.com/title/tt26242614/ Hilfe. Danke. Ili bolje Aiuto. Grazie.
kipo Posted November 15 Posted November 15 (edited) 1 hour ago, Boksi said: I sad ne mogu da nadjem: https://m.imdb.com/title/tt26242614/ Imas to na kioscima sigurno, ja skinuo kad se pojavilo. Spoiler yts .mx Edited November 15 by kipo 1
3opge Posted Thursday at 19:06 Posted Thursday at 19:06 kakav covek i kakva karijera! obavezno stivo za sve internet ratnike protiv natoa, americkog intervencionizma i ostalih demona sa zapada
Recommended Posts