levi Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 11 minutes ago, Mil@n said: Molim se da valja, vapi tržište za nekom dobrom fantastikom. fantastikom?
Mil@n Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Zajebo se, prvo sam mislio da je film, posle vidim dokumentarac, al msm da se zna šta sam mislio, rakete, svemir, i sl, željan sam toga. Fantastika je svakako pogrešan izraz.
levi Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 (edited) ma znam šta si mislio, sve ok. pogrešan izraz ali radi posao Edited August 9, 2019 by levi
Кристофер Лумумбо Posted August 10, 2019 Author Posted August 10, 2019 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Apollo 11 - Sve sto pise na vrhu postera je tacno.. saljite na pm link kad smo vec kod te teme, preporucujem da poslusate profesora i da ignoriseste sto je gost kod lazanskog.
Ras Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Inspiracija je naišla zahvaljujući Vini Puu: kratki uvid u atmosferu koja je pratila snimanje Noći Iguane.
Peter Fan Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Trenutno na PBS ide Ken Burnsov "Country Music" - mini serija od 8 epizoda, a ja sam sinoc uhvatio 6. koja pokriva kraj 60-ih i pocetak 70-ih. Planiram odgledati cijeli serijal, jer odlicno pokriva taj manje poznat (barem meni) dio Americane. Centralna stvar 6-epizode je uspon Kris Kristoffersona, te vrhunac popularnosti Johnny Casha. Epizoda dosta dobro oslikava i rascjep u americkom drustvu u odnosu na rat u Vijetnamu, iako autor zauzima prilicno neutralan stav, odnosno pokusava balansirati izmedju progresivnih country muzicara koji su uzeli ucesce u protestima, i onih koji su bili zauzeli "populisticki" (termin od jednog istoricara koji ima ucesce u epizodi) stav. Tu je cak ponovljen intervju iz "The Vietnam War" serijal sa Jan Howard, kojoj je jedan sin poginuo u Vijetnamu. Takodje, kao i u "The Vietnam War" (i dosta drugih Burnsovih filmova) naraciju radi Peter Coyote, tako da je to jos jedan plus.
Peter Fan Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 A evo sad provjerih, moja biblioteka vec ima soundtrack CD narucen i upravo sam ga rezervisao :-)
Skyhighatrist Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 American factory Kinezi u Daytony, Ohio pazarili pogon bivšeg GMa i otvorili fabriku auto stakala. Zapošljavaju 2000 Amera i 200 Kineza. Sudar civilizacija i mentaliteta.
John Coltrane Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 https://www.redbull.com/int-en/episodes/AP-1MQAMQ8611W11 Once a year, gauchos from all over the country gather in Argentina to show off their equestrian skills in a week-long festival dating back to 1939. The Gaucho Games are the main attraction at the Jineteada, the Argentine version of a rodeo.
Mil@n Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ljubitelji planinarenja, klajmbinga a i oni koji to nisu, da overe Reel Rock 14. Tri priče, 2 em što su baš zanimljive prepune su kvalitetnog humora. Da ne idem u detalje, svaka preporuka. Doduše, gledao sinoć u Domu Sindikata ne znam da li se pojavilo na kioscima.
ronin Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Film "Tusta" večeras u Domu omladine...Slobodna zona festival..Auh...Bukvalni suze...Jebena poplava emocija...
čekmeže Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Pogledao večeras ovaj dokumentarac o Dipeš modu kroz prizmu fanova. Ima zanimljivih detalja, priča Francuskinje je bizzar.
I*m with the pilots Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 2 minutes ago, čekmeže said: Pogledao večeras ovaj dokumentarac o Dipeš modu kroz prizmu fanova. Ima zanimljivih detalja, priča Francuskinje je bizzar. I meni se gleda, najvise zbog onog trojca koji cine tata, sin i cerka. Mnogo su slatki, skroz volim da slusam njihove obrade. Na njihovom FB-u sam i videla najavu za film. Moram da pogledam kada se tacno daje, videh u newsletteru bioskopa da stoje samo dva termina.
Recommended Posts