beyoncé Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 makedox ima i gomilu pratećih aktivnosti za decu i odrasle, najlepši mi je letnji putujući bioskop, tokom kog se organizuju projekcije uzduž i popreko mkd u raznim gradovima i selima (uguših slikama)
maheem Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) samo kachi. super izgleda. propustio ga u bioskopu, a bas sam zeleo da ga pogledam u velikom gradu na velikom platnu pa da ispijem pola flajke zesta u nekom obliznjem pabu, pa sam ga sinoc overio na malom ekranu: bizarna prica. odlepio sam na Morgana cim sa ga prvi put cuo. prvo sam izlizao sve njegove albume pa tek kasnije saznao kako je nesrecno zavrsio. ovo je prica o tome. odlican posao je odradio Kasper Collin Edited August 26, 2017 by maheem
maheem Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 vezan mi je za youtube nalog. ne znam kako mogu izvesti sharovanje
nisam ja Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 deda tajlera di kriejtora. stvarno šteta. helen su morali titlovati.
Simon Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4l8Hl2N6qSs&app=desktop
copkillah Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Uskoro izlazi, jako obećava Liku je, takoreći, život spasila epizoda Curb your enthusiasm.
Peter Fan Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 "The Vietnam War", Ken Burns, PBS Uhavatio 2. epizodu i svidja mi se. Ne znam koliko su snimci koji prate naraciju autenticni (mislim da jesu), ali meni se svidja kako su to uklopili. Zasad veoma dobro, vraticu se na 1. epizodu i nastavljam dalje.
colonelo Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Upravo odgledah ovo: Škanata je baš bio majstor.
James Marshall Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 The Keepers. Netflix bi da zgrne još para/gledanosti na krilima Making a Murderer. Mini serija od 7 epizoda, sve pikanterije u vezi katoličke crkve included, silovanja, pedofilija, ubistva. Još jedna neverovatna priča gde se zakon savio pod rukom Katoličke crkve, jako zanimljivo i nažalost, jako tužno na više nivoa. Pojeo 7 epizoda za pola dana. Mnogo bre zajebano ovo, a odmotava se kao klupko. Storiteling je vrhunski, ali valjda se i potrefilo da je priča takva, da se tako razvijala. Zataškavanja su već dosta obrađena tema, od filmova koji to tretiraju meni najjači utisak, a mislim da sam ga ovdje pominjao je "Mea maxima culpa - silence in the house of God", ko poslije tog filma nije dobio poriv da zapali neku katoličku crkvu, taj je zaista svetac.
Recommended Posts