Ravanelli Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 (edited) pogleda hypernormalizaciju - jako loše potrošena skoro pa 3 sata. teorije bez ozbiljnih dokaza, gomile viškova, izmikso je sva moguća sranja, nema kvalitetnih zaključaka. tek je negde na pragu da uhvati mnogo manje fenomene kao "FB bubble"... nemam reči koliko je loše. vrh površnosti mi je bio uticaj stalkera na rusku i svetsku politiku i peti smit kao predstavnik nove generacije individualaca. Edited November 14, 2016 by Ravanelli Link to comment
Mil@n Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Ima Planet Earth ll, večeras overavam svih 6. Kontam da je spektakl. Link to comment
Shan Jan Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Fala na informaciji Razuman :) Link to comment
Prokleto Djubre Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Ima Planet Earth ll, večeras overavam svih 6. Kontam da je spektakl. Ma ludnica totalna. Etenboro se lozi ko da mu je 16 godina, snimci su sumanuti, a montirali su neke delove tako da dobijes triler. Izvanredno sve. Ja sam pogledao ponovo prvi serijal i ima tu dosta poklapanja s pricama, ali to ne uspeva da pokvari nista. Ja bih ovo uveo kao obavezan materijal za sve skole na planeti. Link to comment
Mil@n Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Pa to, pustio sam par sekundi kada sam skinuo i već su me neki prizori oduvali, ne mogu da dočekam. Meni je Human planet > Earth ali mi je zato Frozen planet bolji od oba. Link to comment
Frank Pembleton Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Zaista, fenomenalan serijal... Bukvalno zakuca. Ja i žena spremili se da gledamo neku seriju što sam skinuo i ja drndam kodi ajd ovo ajd ono i nabode Earth II i... 3 epizode u cugu...Atenborou čovek car! ....shit has hit the fan... Link to comment
rezwalker Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 South Pacific, koji je rađen u istoj produkciji (BBC Natural History/Discovery Channel) kao i Planet Earth je takođe sjajan. Link to comment
אַף אֶחָד Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 hej, da nema neko snimljen "jel bombarduju kod vas" rase andrica? izgleda da film postoji samo u b92 arhivi. Link to comment
nezvanova Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 znam da nije za ovde bas, ovo je kratki dokumentarni video (a nee film) ali ne znam gde drugo da ga metnem ;-) ja fascinirana! Link to comment
Mil@n Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 znam da nije za ovde bas, ovo je kratki dokumentarni video (a nee film) ali ne znam gde drugo da ga metnem ;-) ja fascinirana! Super je. Overi i ovo, mene ostavilo bez teksta kada se pojavilo. Link to comment
stajebrebilo Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 ^ Jeremy Wade sa Animal planet-a ima na špici sličan ulaz u vodu, doduše bez maske... Link to comment
Mil@n Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Čačkao netflix pred spavanje i naletim na For the love of Spock. Pustio malo i... Zaspao u 7 jutros, nisam mogao da prekinem. Dobro snimljen, pun zanimljivih informacija, izjava i zanimljivosti. Svakako preporuka za svakog star trek fana, i naravno, lika i dela Nimoja. Link to comment
Mil@n Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Antarctica: A Year on Ice Odličan prikaz života na antarktiku, gomila zanimljivih informacija i naravno, bolesno lepih prikaza prirode. Ako se dobro sećam, tamo ima 30ak država koje imaju svoja naselja za naučna i slična istraživana i priču priča jedan od ljudi koji je tamo cele godine, inače, 90% ljudi ostaje tamo preko leta, samo najhrabriji ostaju i tokom zimske sezone. Link to comment
Tihajeza Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 A meni je najluđe što ima nekoliko osoba koje su rođene na Antarktiku. Link to comment
Dark Wader Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 moguće da sam već kačio, ali.... ima i sajt i kratke epizode http://www.underthepole.com/ a ima i insta https://www.instagram.com/underthepole/ Link to comment
Recommended Posts