7 hours ago7 hr Pitao sam ženu, tj pročitao sam joj ovo što Uskebasi kaže, potpisuje od reči do reči... :)
7 hours ago7 hr 54 minutes ago, Uskebasi said:Prekida se zastarelost. Mada sam i ja cuo drugačija mišljenja od nekih sudija.Čak je dominantan stav da svako resenje o izvrsenju predstavlja novu izvrsnu ispravu.Izuzetak bi bila situacija kad je predlog za izvrsenje odbacen, ili postupak obustavljen usled propusta poverioca, onda bi se mogao braniti stav da zastarelost nije prekinuta.9 minutes ago, Ayatollah said:I ja mislim isto kao vas dvojica.Upravo to je i rekla sudija da se prekida zastarelost i tece ispocetka u situaciji kada se obustavi izvrsenje zbog nemastine. Tu cak i kaze da kad se podnosi novi predlog nema potrebe da se navodi da je vec podnosen predlog vec samo ako duznik istakne prigovor zastarelosti onda se poverilac dostavlja dokaze o predhodnom izvrsnom postupku.
7 hours ago7 hr 1 minute ago, radisa said:Pitao sam ženu, tj pročitao sam joj ovo što Uskebasi kaže, potpisuje od reči do reči... :)Dzabe kad ja imam samozaljubljene debile tj advokate koji misle da su najpametniji.Sta zna tvoja zena nije da se bavi time. l
5 hours ago5 hr 1 hour ago, radisa said:Pitao sam ženu, tj pročitao sam joj ovo što Uskebasi kaže, potpisuje od reči do reči... :)E jednom i neka zena da se složi da mnom 😁