Jump to content
IGNORED

Pitanje za pravnika

ordi

Recommended Posts

Posted

nemas sta da ga najuris ako on nema drzavinu. prakticno je bespredmetna prica i svodi se na trosak izbacivanja njegovih evidentno unistenih stvari. da li bi on mogao sad recimo da udje u taj lokal i ponasa se kao da je njegov?

Posted

To sto je stavio katanac i ima dtvari unutra znaci da ima drzavinu. Ja bih isao na tuzbu za iseljenje jer sto je sigurno sigurno je.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

citao sam dijagonalno. ok, katanac. el guapo usao u situaciji kad je bio srusen zid. morace tuzba. 

Posted

kad je ušao? Ako pre više od 30 dana istekao je rok za smetanje poseda

Posted (edited)

hmm da. 

ali to ne negira drzavinu druge strane, a cilj da samo el guapo ima drzavinu

Edited by Krošek
Posted

Kako nije, pa u posedu je. Nije ga on srušio. Skine katanac i kaže da ga je skinuo pre 3 meseca. Još ako može da nadje raćun za promenu brave nekog str ili tako nešto.

Posted (edited)

opet ispada sudrzavina

edit: nevezano za zamenu brave / skidanje katanca. nesto mi nije provereno to u eri smartfonova. 

Edited by Krošek
Posted

Па кад је скинуо катанац, узео му је државину.  

Posted

ok, ja ne bih bas insistirao na toj ideji, nesto mi se ne cini neophodno

Posted

Он има право тужбом да уђе у посед јер је зк власник. Скине катанац, па апп. Свакако му је тужба последња опција, овако може и да је можда избегне. У најгорем случају може и да призна тужбу за државину ако је добије, а свакако онда мора да тужи за посед

Posted

a moze i odmah da tuzi i garantovano uspe 

Posted

Za 2 do tri godine.

Posted

pa sta, jel to neki perspektivan lokal? 

Posted

Očigledno mu treba posed. Dok nije u posedu ne može ništa da radi. Ni da ga proda ni bilo šta. Malo mi je nategnuto da se sudi za lokal koji je njegov i u koji može da uđe, ako ne mora. 

Posted

meni je nategnuto da ce da potencijalno prodaje lokal koji je u tako losem stanju da mu je do juce bio urusen zid od poplave i ne cini mi se da je tu osnovna dimenzija ekonomska nego ljudska, da se ima crno na belo, to je moje, nemas tu sta da radis i tacka. da se stavi ta tacka, a najbazicniji i naj foolproof put je ovaj... regularni