June 18, 20213 yr nemas sta da ga najuris ako on nema drzavinu. prakticno je bespredmetna prica i svodi se na trosak izbacivanja njegovih evidentno unistenih stvari. da li bi on mogao sad recimo da udje u taj lokal i ponasa se kao da je njegov?
June 18, 20213 yr To sto je stavio katanac i ima dtvari unutra znaci da ima drzavinu. Ja bih isao na tuzbu za iseljenje jer sto je sigurno sigurno je.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
June 18, 20213 yr citao sam dijagonalno. ok, katanac. el guapo usao u situaciji kad je bio srusen zid. morace tuzba.
June 18, 20213 yr hmm da. ali to ne negira drzavinu druge strane, a cilj da samo el guapo ima drzavinu Edited June 18, 20213 yr by Krošek
June 18, 20213 yr Kako nije, pa u posedu je. Nije ga on srušio. Skine katanac i kaže da ga je skinuo pre 3 meseca. Još ako može da nadje raćun za promenu brave nekog str ili tako nešto.
June 18, 20213 yr opet ispada sudrzavina edit: nevezano za zamenu brave / skidanje katanca. nesto mi nije provereno to u eri smartfonova. Edited June 18, 20213 yr by Krošek
June 18, 20213 yr Он има право тужбом да уђе у посед јер је зк власник. Скине катанац, па апп. Свакако му је тужба последња опција, овако може и да је можда избегне. У најгорем случају може и да призна тужбу за државину ако је добије, а свакако онда мора да тужи за посед
June 18, 20213 yr Očigledno mu treba posed. Dok nije u posedu ne može ništa da radi. Ni da ga proda ni bilo šta. Malo mi je nategnuto da se sudi za lokal koji je njegov i u koji može da uđe, ako ne mora.
June 18, 20213 yr meni je nategnuto da ce da potencijalno prodaje lokal koji je u tako losem stanju da mu je do juce bio urusen zid od poplave i ne cini mi se da je tu osnovna dimenzija ekonomska nego ljudska, da se ima crno na belo, to je moje, nemas tu sta da radis i tacka. da se stavi ta tacka, a najbazicniji i naj foolproof put je ovaj... regularni