Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 nemas sta da ga najuris ako on nema drzavinu. prakticno je bespredmetna prica i svodi se na trosak izbacivanja njegovih evidentno unistenih stvari. da li bi on mogao sad recimo da udje u taj lokal i ponasa se kao da je njegov?
Moća Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 To sto je stavio katanac i ima dtvari unutra znaci da ima drzavinu. Ja bih isao na tuzbu za iseljenje jer sto je sigurno sigurno je.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 citao sam dijagonalno. ok, katanac. el guapo usao u situaciji kad je bio srusen zid. morace tuzba.
Hamlet Strašni Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 kad je ušao? Ako pre više od 30 dana istekao je rok za smetanje poseda
Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 (edited) hmm da. ali to ne negira drzavinu druge strane, a cilj da samo el guapo ima drzavinu Edited June 18, 2021 by Krošek
Hamlet Strašni Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Kako nije, pa u posedu je. Nije ga on srušio. Skine katanac i kaže da ga je skinuo pre 3 meseca. Još ako može da nadje raćun za promenu brave nekog str ili tako nešto.
Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 (edited) opet ispada sudrzavina edit: nevezano za zamenu brave / skidanje katanca. nesto mi nije provereno to u eri smartfonova. Edited June 18, 2021 by Krošek
Hamlet Strašni Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Па кад је скинуо катанац, узео му је државину.
Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 ok, ja ne bih bas insistirao na toj ideji, nesto mi se ne cini neophodno
Hamlet Strašni Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Он има право тужбом да уђе у посед јер је зк власник. Скине катанац, па апп. Свакако му је тужба последња опција, овако може и да је можда избегне. У најгорем случају може и да призна тужбу за државину ако је добије, а свакако онда мора да тужи за посед
Hamlet Strašni Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Očigledno mu treba posed. Dok nije u posedu ne može ništa da radi. Ni da ga proda ni bilo šta. Malo mi je nategnuto da se sudi za lokal koji je njegov i u koji može da uđe, ako ne mora.
Krošek Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 meni je nategnuto da ce da potencijalno prodaje lokal koji je u tako losem stanju da mu je do juce bio urusen zid od poplave i ne cini mi se da je tu osnovna dimenzija ekonomska nego ljudska, da se ima crno na belo, to je moje, nemas tu sta da radis i tacka. da se stavi ta tacka, a najbazicniji i naj foolproof put je ovaj... regularni
Recommended Posts