Milosh76 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 46 minutes ago, panta rhei said: hvala Javi kako si prosao i sta su ti trazili, cisto ako nekome zatreba
Bogotac Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Ortak konacno dobio sudjenje za kamion i na osnovnom i posle potvrdjeno na apelacionom sudu Sad imaju zakazano pripremno rociste za odstetni zahtev,ali njegov advokat ne moze da dodje?Moze li to rociste da se odlozi ili ako advokat ne dodje,slucaj propada?
Krošek Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 pa sta kaze advokat, e tebra ne mogu ti doci na ono, imam nesto, cujemo se?
InvisibleLight Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Znam da je osoba X zivela u bgd 1956 i imam adresu. Sad tu ne zivi niko s tim prezimenom(imenik) Jel bi ja mogla otici u sup i traziti da mi nadju potomke osobe X na osnovu prezimena + imena oca (koje nije cesto). Jel to legalno?
Hamlet Strašni Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Није баш легално, али пре у општини да пробаш ако можеш да нађеш везу код матичара да ти погледају у регистру становништва
Bogotac Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 1 hour ago, Krošek said: pa sta kaze advokat, e tebra ne mogu ti doci na ono, imam nesto, cujemo se? Nesto slicno,otprilike da se lik dogovorio sa drugom stranom,ortak promenio advokata.Inace mu rekao preko fona da ne dolazi,a on ako moze,nesto da uradi,super.
Hamlet Strašni Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Мора неко да се појави. Може да оде тужилац и да тражи одлагање, а до следећег рочишта може да нађе новог адвоката.
InvisibleLight Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 30 minutes ago, Hamlet Strašni said: Није баш легално, али пре у општини да пробаш ако можеш да нађеш везу код матичара да ти погледају у регистру становништва "Nije bas legalno"ok.. Kad bi znala koja opstina, msm pitanje jel i postoje potomci i gde zive..Al X je imao nesto sto mi treba i sto vrv imaju potomci i nznm kako ih naci.ako postoje.
Hamlet Strašni Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 17 minutes ago, InvisibleLight said: "Nije bas legalno"ok.. Kad bi znala koja opstina, msm pitanje jel i postoje potomci i gde zive..Al X je imao nesto sto mi treba i sto vrv imaju potomci i nznm kako ih naci.ako postoje. Требало би да може било која било где у Србији... Ако је за неко научно истраживање, пошаљи општини или полицији званичан допис... 1
Bogotac Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Мора неко да се појави. Може да оде тужилац и да тражи одлагање, а до следећег рочишта може да нађе новог адвоката. Ako se pojavi klijent bez advokata,rociste se odrzava?
Moća Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Za kada ima zakazano rociste? Moze da nadje novog advokata jer ako sam razumeo promenio je starog ili je to ucinila druga strana?
Bogotac Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Ne,advokat mu je vece pre rocista javio da ne moze da dodje,ovaj ga pitao sta da radi,advokat mu rekao da se snadje,nije mu ostavio nikakvo uputstvo,cak mu nije rekao ni da ga odlozi.Odlepio je,misli da ga advokat namesta
Krošek Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 i sta je bilo na tom rocistu? danas je petak tako da je to nesto sto se vec sve desilo
Bogotac Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 (edited) 13 minutes ago, Krošek said: i sta je bilo na tom rocistu? danas je petak tako da je to nesto sto se vec sve desilo Isto vece nasao drugog advokata.Jel moguce da su njegovom advokatu javili dan pre da su mu drugo sudjenje pomerili sledeci dan,advokat mu je rekao kako ima sudjenje na apelacionom sudu i ne moze da ga eskivira,nije mu rekao sta da radi,rekao mu bukvalno da se snadje,cak ni da ga odlozi.Meni deluje ova prica njegovog advokata sumnjivo,koliko znam,barem desetak dana pre sudjenja bi znao za termin ovog u apelacionom sudu.Mislim,ni da ne kaze da ga odlozi,nego snadji se. Edited April 23, 2021 by Bogotac
Moća Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Cekaj sad, mnogo si konfuzan da li zelis pomoc oko toga sta drugar moze uradi na sudu ili zelis da pitas da li je moguce da ga advokat otkaci dan pre sudjenje?
Recommended Posts