Jump to content
IGNORED

Pitanje za pravnika

ordi

Recommended Posts

Posted

Ukrali mu licnu kartu!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Jel on iz KG beše? Mislim Vesara.

Posted

Kolega dobio 2 meseca kucnog zatvora sa elektronskom kontrolom ili kako vec, e sad posto nam posao nije vezan za njegovo mesto prebivališta vec cesto putujemo, jel moze on da radi uz neki dogovor sa sudom ili ono bleji kuci ta 2 meseca? 

• 4 weeks later...
Posted

Danas mi salje drug web stranicu na kojoj je moja slika i moje ime i komentar kako sam veoma zadovoljan nekim proizvodom i pita me jel stvarno jer se i on razmisljao da kupi. Nisam imao pojma o cemu govori. Sliku i ime su mi uzeli sa tvitera i napisali komentar u moje ime. Sta treba da radim?

Posted

da se vratiš nazad u vreme, ne registruješ se na tviter i ne stavljaš svoje slike na internet

Posted
On 9.1.2019. at 10:04, SDSG said:

Kolega dobio 2 meseca kucnog zatvora sa elektronskom kontrolom ili kako vec, e sad posto nam posao nije vezan za njegovo mesto prebivališta vec cesto putujemo, jel moze on da radi uz neki dogovor sa sudom ili ono bleji kuci ta 2 meseca? 

Koliko znam moze samo sat-dva  da bude van kuce.

Posted (edited)

dupli...

Edited by Moća
Posted
46 minutes ago, Krošek said:

da se vratiš nazad u vreme, ne registruješ se na tviter i ne stavljaš svoje slike na internet

Very funny.

Posted
1 hour ago, Moća said:

Koliko znam moze samo sat-dva  da bude van kuce.

Mislim da ima sluzbenika koji ga "duzi" i njemu se javlja i on mu odobrava koliko sme da se seta...Ali mislim da to nije nesto neograniceno...

Posted

Pa i ne bi imalo smisla, ajde nisi dobio zatvor nego nanogicu ali ajde jebi ga idi radi pa se javi kad zavrsis.

Da se niko ne uvredi.

Posted
3 hours ago, Meazza said:

Very funny.

da si relativno poznat, mogla bi možda neka tužba, ali ovak običan pleb na tviteru, slabo išta.

Posted
8 hours ago, Moća said:

Pa i ne bi imalo smisla, ajde nisi dobio zatvor nego nanogicu ali ajde jebi ga idi radi pa se javi kad zavrsis.

Da se niko ne uvredi.

Isao da se raspita trazili mu dokaz da izdržava nekoga i da su njegova primanja jedina u porodici i da drugacije ne mogu da se izdrzavaju i ako to dokaze onda moze da ide na posao ako delo za koje je osudjen nema veze sa tim poslom,al ne znaju da mu kazu koliko sati sme da provede na poslu jer to treba da utvrdi neko drugi. 

Posted

da javim da sam,posle 5meseci danas dobila presudu od prekrsajnog sudije

Posted

jel bese treba da odnesem u sud uplatnicu da sam platila kaznu?