Tribun_Populi Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 U zavisnosti od okolnosti (pojedinačnog) slučaja. Kod ovih masovki malo drugačije. Kad su tužbe za pogrebne troškove protiv RFPIO, recimo, bile u pitanju, za dan saznanja sud je uzimao dan objavljivanja članka (valjda beše u "Politici") gde fond poziva sve osiguranike da se obrate u pisanoj formi radi isplate. Videćemo koji će stav ovde zauzeti (ako ga budu zauzimali na jedinstveni način uopšte).
Tale Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ok. Mislim da ne bi trebalo da se uzima datum stariji od 31.12.2014. kada su konačno prekinuli da naplaćuju tako. TT
MayDay Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Za nekretninu u CG je l pokrećem ostavinsku raspravu ovde ili moram dole? Imam kod sebe potvrdu iz CG katastra.
Gylfi Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ima li ko da preporuči advokata u NS? Mobing plus politički mobing prioritet.
jms_uk Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Ima li neko/negde template za ovlascenje? Ne treba mi da bude overeno, ali da znam samo sta sve treba da sadrzi. Hocu da zamolim drugara da mi zavrsi jednu vizu u Beogradu. Hvala unapred.
jms_uk Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Čiju vizu, strane zemlje? Da. Da ode u ambasadu, preda moj pasos i dokumenta, i posle ih preuzme. Rekli su mu da moze, samo mu treba ovlascenje od mene.
Tribun_Populi Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Možda oni imaju neki svoj obrazac, zato pitam. Obično to, kad su strendžeri u pitanju, nije baš jednostavno tj. neki traže svoje formulare, eventualno apostil na našoj overi, šta već.Pogledaj sajt ambasade ili im pusti mail, pitaj može li obično ovlašćenje overeno od srpskih organa (pretpostavljam da bi overavao u našem DKPu u UK). Ako si već pitao i može, skini sa neta obrazac.http://www.overa.rs/punomocja-vise-modela.html Evo ti primeri, samo navedi tačna ovlašćenja, pobriši nepotrebno. Edited April 14, 2016 by Tribun_Populi
jms_uk Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 http://www.overa.rs/punomocja-vise-modela.html Evo ti primeri, samo navedi tačna ovlašćenja, pobriši nepotrebno. Odlicno - to je to. [ne treba nikakva overa] Hvala puno!
Frank Pembleton Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Da li se kod nasleđivanja stana sa dede na unuka plaća porez? U stvari više me zanima u kojim slučajevima se ne plaća ;-).... ...shit has hit the fan...
Uskebasi Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Naslednik iz prvog naslednog reda ne placa porez. Pored toga ne placa supruznik i roditelj.
Recommended Posts