Mp40 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kakvo proseravanje!Uuuu, vidite mene! Kupujem skupo! Jedem fino!!!Nemoj sad da ti uslikam moj cemerni frizider u cijim vratima stoji super lepak i filmovi za crnobeli fotoaparat, na gornjoj polici su one tegle koje je neko tu stavio 1992 i niko ne sme da ih dotakne vise, dole gnjilo povrce a u sredini promaja monsunskih razmera...
Buck Naked Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) đe s ti vido skupo?! kola, šveps, čajna, senf, sok, alkohol, mileram, mleko i tegle i kutije. Edited August 27, 2009 by Buck Naked
Mp40 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 kola, šveps, čajna, senf, sok, alkohol, mileram, mleko i tegle i kutije.Nista sa pijace! Nista sa sela...SNOB!!!
Gonzo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) sve u više komada, 5 litara soka, jegermajster, ovo, ono. sve čisto, nema fleka i buđi. buržujčina!i pelinkovac! Edited August 27, 2009 by Gonzo
henrik larsson Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja se plašim ljudi koji imaju uvek čist, uredan i opskrbljen frižider.U mom stoji gomila nečega u pozadini, okovano večnim ledom. Nazirem neki pasulj u konzervi, margarin star bar 5 godina, vintage otvoreni Tomatino, nešto u smotuljku papira iz Maxija (verovatno nešto suhomesnato), i još nekoliko stvari čiji oblik odavde ne odaje šta su.Od poluživih stvari, ima otvoreno pakovanje tortilja, par načetih Famisovih pašteta, puter, deo goveđe kobaje, majonez, nešto gnjilo od povrća/voća u fiokama, načeta flaša Merloa, kesa sa belim kukuruznim brašnom, voda i... to je to.
Buck Naked Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) nije zabavno kad sam se samo ja usliko..Edit: odoh raditi na studentima i časovima sa istim, i saće da najebu. Edited August 27, 2009 by Buck Naked
Gonzo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja se plašim ljudi koji imaju uvek čist, uredan i opskrbljen frižider. JACK (V.O.) Like everyone else, I had become a slave to the IKEA nesting instinct. JACK (into phone) Yes. I'd like to order the Erika Pekkari slip covers. Jack drops the open catalog on the floor.
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 sta radis sa ovom becherovkom sto ti stoji u vratima? jel i u to umaces kurast umesto u destilovanu vodu ili ima neku drugu namenu?
Leia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Uglavnom kozmetika, a preko leta i cokolada. Cula da neki drze i underwear, zvuci zanimljivo al sve zaboravim.
luba Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 nisam probala underwear, ali uvek drzim dve male i dve velike kasike i to u frizu, jedini lek za naduvene oci i podocnjake dok ujutru bauljam do kafe.
hattori Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cula da neki drze i underwear, zvuci zanimljivo al sve zaboravim.al si naivna!drzo bi bucko da je to istina!
yolo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ma istina je, ja vido gace u konzervi. ko pasulj sa kobasicom i cufte u paradajz sosu!
jms_uk Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 filmovi za crnobeli fotoaparatneki C/B, neki u boji, jedna flasa neceg penusavog i konzerva energetskog napitka, i konzerva ananasane bavim se kuvanjem u poslednje vreme, pa i fridz prati taj trend :D
msmodesty Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 i skoro nista unutraperem frizider jednom nedeljno, izvadim sve, naprskam alkoholom i obrisem krpom - 5minuta max
Recommended Posts