iDemo Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 želim Ovo bi moj rahmetli babo gonio dok baterije ne izgore... Ima je nesto slicno (u vise verzija) dok su se trosili klasicni foto-aparati...
ljuttko Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 zelim da se okitim ovim perjem. 1300 eura. a što bre ovo košta ovoliko ko da je punjeno samo paperjem sa stomaka ptića ptice dodo :o
nera Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 a što bre ovo košta ovoliko ko da je punjeno samo paperjem sa stomaka ptića ptice dodo :o Zato sto je Burberry ;) Dobro izgleda ali nema sanse da bih dala te pare sve i da imam :D
3opge Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ali taj retardirani trend koji sve zene cini da izgledaju ko velike crne gusenice
darling Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 gusenica je faza u razvoju svake zene koja ce se na kraju pretvoriti u leptira po tvom ukusu Zato sto je Burberry ;)Dobro izgleda ali nema sanse da bih dala te pare sve i da imam :D izgleda super i deluje jako toplo, dugacak i mozes da se zategnes gde treba. idealna zimska odeca. jel znas neke kanadske robne marke koje proizvode toplo i dugacko, kapiram da tamo znaju to da sasiju. :)
Sara Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 I meni se sviđa, a i treba mi tako nešto, da zimi mogu haljinu ispod, samo ne za te pare
darling Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 pa da, problem je ta cena. zato i jeste na predmetima obozavanja, a ne na sta ste kupili :)
Filozof manijak Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 KOliko je meni užasan ovaj perjani kaput ili dugačka jakna, ili šta je već... Kad vidim da devojke nose to po gradu, stresem se od jeze
morgana Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 gdje uopste moze da se kupi dobar kaput? da je crn i da je lijep i da je crn. i da nije tanak.
Filozof manijak Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) jok, najbolje da će zimi da idu gole Izmedju golog šetanja po zimi i ovog užasnog komada garderobe duuuugačak je put edit: svaki put imam utisak da je pomahnitala vreća za spavanje napala jadnu ženu/devojku u nameri da je proždere i sporo dajdžestuje mesecima Edited November 9, 2017 by Filozof manijak
maheem Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Meni je to kul. Vunene dokolenice ispod i ništa više
Recommended Posts