Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

gledam i gledam i gledam ovu jaknu u koju sam se zaljubila u decembru i nikako da je zaboravimja to moram kupiti nekako. al ne propusta mi se letovanje zbog glupe jakne.ah!!:(jel zna neko od iskusnih shopingasha (pozeljno s replay iskustvom) kada se mogu ocekivati snizenja kolekcija jesen/zima 2013/14?verovatno u leto 2018, ako i tad :((

Posted
gledam i gledam i gledam ovu jaknu u koju sam se zaljubila u decembru i nikako da je zaboravimja to moram kupiti nekako. al ne propusta mi se letovanje zbog glupe jakne.ah!! :(jel zna neko od iskusnih shopingasha (pozeljno s replay iskustvom) kada se mogu ocekivati snizenja kolekcija jesen/zima 2013/14?verovatno u leto 2018, ako i tad :((
dobra je, slagace ti se uz lanciu. pitaj ti Rennea, sigurno ima i takvu:)
Posted
Pa, oko 220 evrica... <_< nije malo, ali bas u dobrom stanju, kupljena pre max 4 godine.
hvala na infou :)
Posted
ovo :wub:
Greota u takav ćitap da pišeš s kojekakvi plajvazi, golih ruku.glove.jpgHteo da naručim, al' nemau moj broj.
Posted

ta steampunk moda uzima maha.... sinpaticno, al neb se ja s time snasla

Posted

ma meni je super stimpank fešn, samo je u 90% slucajeva neupotrebljiv... misim, di ches tako odeven..... osim onoga u cemu mozh da uzivas medz svoja 4 zida :D

Posted
ma meni je super stimpank fešn, samo je u 90% slucajeva neupotrebljiv... misim, di ches tako odeven.....
Što jes', jes'.Al', doći ću jednom 'vako na pos'o, pa nek crknu dušmani.geared-arm.jpg ^_^
  • 4 weeks later...
Posted

sto je strava ova aljina na najtli. manekenki jos bolje stoji. ne da bih je ja ikad nosila, nego je strava sto postoji takav odevni predmet. 

Posted

sto je strava ova aljina na najtli. manekenki jos bolje stoji. ne da bih je ja ikad nosila, nego je strava sto postoji takav odevni predmet. 

Blic   :isuse:

Kira Najtli anoreksična, Đenifer Lorens debela, jbt odvratno.

Posted

joj meni je baš grozna ta zajebancija u sredini :mellow:

kao neka šahovska figura ili slično

a da je normalnog kroja bila bi super