Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted
Pominjao je neko ranije da postoji u Inđiji ili Rumi tip koji radi kožne jakne RV i PVO style, a ja ne mogu da nađem gde...12412_50359790_Jakna3.jpgAko neko zna kontakt da javi?
auuu koliko sam oduvek zeleo ovu jasu
Posted

eh. ja imao tu jaknu pre nesto vise od 3 decenije, tada vec bila polovna i bacio je krajem 80ih. priznajem, sada bih rado imao takvu ali novu mada mi je onaj klasicni us model pilotske jakne nekako drazi

Posted

Imam je vec 22 godine, tri puta farbana i menjane ranfle, sada je kao nova, samo pukao jedan rukav na šavu.Mislio sam da bacim ,ali neka traje još toliko biće dosta.

• 2 weeks later...
Posted
Pominjao je neko ranije da postoji u Inđiji ili Rumi tip koji radi kožne jakne RV i PVO style, a ja ne mogu da nađem gde...12412_50359790_Jakna3.jpgAko neko zna kontakt da javi?
taj u indjiji više ne radi. jedini snadbevač vojske je koznejaknekodzic.comvideo danas na pilotu dvaeskeca
Posted

pregledao sam sta imaju, staznam, nije to to

Posted

ti sad valjaju vojsci jakne, ima nekih minornih razlika. ti iz inđije, rume, imali bolju kožu ovi bolji kroj. sve to po rečima vlasnika, ex pilota

Posted
bela-lugosi-dracula-xlg.jpg
Moraš mu pružiti zaštitu od sunčevih zraka:

goticarke.png

Posted

Probao juce u nekom second handu bas ovu jaknu. Fenomenalna, ocuvana, ali avaj, imaju samo M. I kao, mogao bih ja to da nosim, ali ipak mala. Nista, makar znam kojim odevnim predmetom da budem opsednut narednih meseci.hvf8.jpg

Posted

Imam takvuПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

aj aj aj, ta jakna je moja neostvarena decja zelja :( koliko para trazili za nju?

Posted

Radoš Bajić ima istu u Partizanskoj eskadrili...

Posted
aj aj aj, ta jakna je moja neostvarena decja zelja :( koliko para trazili za nju?
Pa, oko 220 evrica... <_< nije malo, ali bas u dobrom stanju, kupljena pre max 4 godine.