assück Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Pominjao je neko ranije da postoji u Inđiji ili Rumi tip koji radi kožne jakne RV i PVO style, a ja ne mogu da nađem gde...Ako neko zna kontakt da javi?auuu koliko sam oduvek zeleo ovu jasu
Pontijak Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 eh. ja imao tu jaknu pre nesto vise od 3 decenije, tada vec bila polovna i bacio je krajem 80ih. priznajem, sada bih rado imao takvu ali novu mada mi je onaj klasicni us model pilotske jakne nekako drazi
vladavsnarod Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ja znam da ovi prave nesto najblize tome = 21khttp://www.xopyc.net
zmanic Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Imam je vec 22 godine, tri puta farbana i menjane ranfle, sada je kao nova, samo pukao jedan rukav na šavu.Mislio sam da bacim ,ali neka traje još toliko biće dosta.
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Pominjao je neko ranije da postoji u Inđiji ili Rumi tip koji radi kožne jakne RV i PVO style, a ja ne mogu da nađem gde...Ako neko zna kontakt da javi?taj u indjiji više ne radi. jedini snadbevač vojske je koznejaknekodzic.comvideo danas na pilotu dvaeskeca
Dr Arslanagić Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 pregledao sam sta imaju, staznam, nije to to
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ti sad valjaju vojsci jakne, ima nekih minornih razlika. ti iz inđije, rume, imali bolju kožu ovi bolji kroj. sve to po rečima vlasnika, ex pilota
Kampokei Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Probao juce u nekom second handu bas ovu jaknu. Fenomenalna, ocuvana, ali avaj, imaju samo M. I kao, mogao bih ja to da nosim, ali ipak mala. Nista, makar znam kojim odevnim predmetom da budem opsednut narednih meseci.
renne Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Imam takvuПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Pontijak Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 aj aj aj, ta jakna je moja neostvarena decja zelja :( koliko para trazili za nju?
dig_chohano Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Radoš Bajić ima istu u Partizanskoj eskadrili...
Kampokei Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 aj aj aj, ta jakna je moja neostvarena decja zelja :( koliko para trazili za nju?Pa, oko 220 evrica... <_< nije malo, ali bas u dobrom stanju, kupljena pre max 4 godine.
Recommended Posts