sailorman Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 VW Anglomania Voodoo Jacket A i Ašikove tike su su lavli.
DarkAttraktor Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 tengristicki pank prsluk....... damn. soooooo badly wanna.
nezvanova Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 http://news.yahoo.com/vivienne-westwood-designs-feature-vienna-39-performance-140249625.html?soc_src=mediacontentstorysve, sve, sve haljine za balerine su bile prelepe! ponovo cu naci razlog da gledam prenos iz beca /meni, iskreno, vec bilo malo dosadilo, ali sa ovim novim momentima dogadjaj je dobio dodatni smisao ;-)
Dr Arslanagić Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Pominjao je neko ranije da postoji u Inđiji ili Rumi tip koji radi kožne jakne RV i PVO style, a ja ne mogu da nađem gde...Ako neko zna kontakt da javi?
Indy Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ovo Cena je suluda. Nesto vrlo slicno sam dobio iz Indije, sumnjam da je bilo vise od par dukata.
Hippie Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 jeste fakat skup.... srce mi se zalepilo za njega al se jos uvek premisljam
Recommended Posts