Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

996954_10151746049838123_857398507_n.jpg
VSTtXum.jpg

samo dupe u fotelju da uvališ-_-

samo bih jos plitko izdubio krug da casa sigurnije stoji, pa da udarim po tanhoferu....

empacher single X13, 7.78 m

Ben-Sherman-The-Icons-Fashion-No-Rest-For-The-Obsessed-02.jpgBen Sherman - The Icons

ja sam mislila da se ovde kače nedostižne stvari ili barem teško dostižne, a vi neke krpice i espadrilice.

prosto me sramota sto mi trenutni predmet obozavanja ima tako neadekvatan price tag.

Edited by fluffer

prosto me sramota sto mi trenutni predmet obozavanja ima tako neadekvatan price tag.
da, baš sam to mislila, šerloče.
ja sam mislila da se ovde kače nedostižne stvari ili barem teško dostižne, a vi neke krpice i espadrilice.
Pa to ...Ja nema šanse da kupim onoPoslato sa WC šolje by BVK
Pa to ...Ja nema šanse da kupim ono
pa ni ja nema šanse da kupim skif. ne radi se samo o parama koje nemam, nego o načinu života koji mi je zauvek izmakao. reka u pola 7 ujutro, samo ptice i miris hleba iz one pekare što se osećala na adi (bila je valjda negde kod jugopetrola) ili miris iz pivare. savršeni mir do ostružnice i nazad ...
pa ni ja nema šanse da kupim skif. ne radi se samo o parama koje nemam, nego o načinu života koji mi je zauvek izmakao. reka u pola 7 ujutro, samo ptice i miris hleba iz one pekare što se osećala na adi (bila je valjda negde kod jugopetrola) ili miris iz pivare. savršeni mir do ostružnice i nazad ...
Empaheru kapa dole, ali ja bih pre skroz drveni Staempfli, čista švajcarska dekadencija. Miris hleba iz pogona BPI je bio vrlo izazovan kada si mrtav gladan u cik zore, posebno vikendom :)

šta znam, možda sasvim nov štemfli. sve što sam ja vozila bilo je bog te pita koliko matoro. znam za taj drvo-fetiš, ali ipak biram kevlar/karbon. o veslima da ne govorimo ...

• 4 weeks later...
icyv.jpg