October 23, 201311 yr samo bih jos plitko izdubio krug da casa sigurnije stoji, pa da udarim po tanhoferu....
October 25, 201311 yr Rivieras http://rivieras-shoes.eu/europe/fr/4-leisure-shoes?selected_product=18
October 25, 201311 yr ja sam mislila da se ovde kače nedostižne stvari ili barem teško dostižne, a vi neke krpice i espadrilice.
October 25, 201311 yr prosto me sramota sto mi trenutni predmet obozavanja ima tako neadekvatan price tag. Edited October 25, 201311 yr by fluffer
October 26, 201311 yr prosto me sramota sto mi trenutni predmet obozavanja ima tako neadekvatan price tag.da, baš sam to mislila, šerloče.
October 26, 201311 yr ja sam mislila da se ovde kače nedostižne stvari ili barem teško dostižne, a vi neke krpice i espadrilice.Pa to ...Ja nema šanse da kupim onoPoslato sa WC šolje by BVK
October 26, 201311 yr Pa to ...Ja nema šanse da kupim onopa ni ja nema šanse da kupim skif. ne radi se samo o parama koje nemam, nego o načinu života koji mi je zauvek izmakao. reka u pola 7 ujutro, samo ptice i miris hleba iz one pekare što se osećala na adi (bila je valjda negde kod jugopetrola) ili miris iz pivare. savršeni mir do ostružnice i nazad ...
October 27, 201311 yr pa ni ja nema šanse da kupim skif. ne radi se samo o parama koje nemam, nego o načinu života koji mi je zauvek izmakao. reka u pola 7 ujutro, samo ptice i miris hleba iz one pekare što se osećala na adi (bila je valjda negde kod jugopetrola) ili miris iz pivare. savršeni mir do ostružnice i nazad ...Empaheru kapa dole, ali ja bih pre skroz drveni Staempfli, čista švajcarska dekadencija. Miris hleba iz pogona BPI je bio vrlo izazovan kada si mrtav gladan u cik zore, posebno vikendom :)
October 27, 201311 yr šta znam, možda sasvim nov štemfli. sve što sam ja vozila bilo je bog te pita koliko matoro. znam za taj drvo-fetiš, ali ipak biram kevlar/karbon. o veslima da ne govorimo ...