Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

uzmi me za zenu muza :wub:

Edited by cmrlj
  • 3 weeks later...
Posted

podrum da imam i u njega da uvalim ovoguest_billiardtable.jpg

Posted

danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.

Posted

imam i ja pikadoe, a biljar samo djepni :(

Posted
a biljar samo djepni
to je zivot.
Posted
danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.
bezveze odigrao tri partije i setio se kako sam kao klinac sa braćom par godina makar 1 nedeljno igrao kod ćaletovog drugara (stolara) u podrumu dok su se matorci gore zajebavalikapiram da nateram par ljudi u bg da počnemo igrati. video sam da na dorćolu ispod centrale ima neka kafana sa bilijarom
Posted (edited)

uf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čoju

Edited by maheem
Posted
gde tacno?
mislim da je u knjeginje ljubice, blok između simine i jevremove, ili još jedan blok dole, sa desne strane odgore
uf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čoju
e kum ti dobro igra, odro mene i empea par puta
Posted
e kum ti dobro igra, odro mene i empea par puta
pacer :)kad bi našli zajedničkog free timea da odigramo koju.btw ne postoji idiotskija muzika za bilijar nego u ns bilijar salama :isuse:
Posted (edited)

e zato u dablin :)ajde za koji petak kad budem dolazio, ako ne budeš puštao muziku

Edited by Ravanelli