October 20, 201311 yr danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.
October 21, 201311 yr danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.bezveze odigrao tri partije i setio se kako sam kao klinac sa braćom par godina makar 1 nedeljno igrao kod ćaletovog drugara (stolara) u podrumu dok su se matorci gore zajebavalikapiram da nateram par ljudi u bg da počnemo igrati. video sam da na dorćolu ispod centrale ima neka kafana sa bilijarom
October 21, 201311 yr uf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čoju Edited October 21, 201311 yr by maheem
October 21, 201311 yr gde tacno?mislim da je u knjeginje ljubice, blok između simine i jevremove, ili još jedan blok dole, sa desne strane odgoreuf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čojue kum ti dobro igra, odro mene i empea par puta
October 21, 201311 yr e kum ti dobro igra, odro mene i empea par putapacer :)kad bi našli zajedničkog free timea da odigramo koju.btw ne postoji idiotskija muzika za bilijar nego u ns bilijar salama
October 21, 201311 yr e zato u dablin :)ajde za koji petak kad budem dolazio, ako ne budeš puštao muziku Edited October 21, 201311 yr by Ravanelli