cmrlj Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) uzmi me za zenu muza Edited September 25, 2013 by cmrlj
assück Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.
Ravanelli Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 danas smo imali probariku u podrumu ortakovljevljevom i u pauzi dzemovanja pikali biljar. a ima i pikadoe. to je zivot.bezveze odigrao tri partije i setio se kako sam kao klinac sa braćom par godina makar 1 nedeljno igrao kod ćaletovog drugara (stolara) u podrumu dok su se matorci gore zajebavalikapiram da nateram par ljudi u bg da počnemo igrati. video sam da na dorćolu ispod centrale ima neka kafana sa bilijarom
maheem Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) uf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čoju Edited October 21, 2013 by maheem
Ravanelli Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 gde tacno?mislim da je u knjeginje ljubice, blok između simine i jevremove, ili još jedan blok dole, sa desne strane odgoreuf +1 za bilijar sto u podrumu sa šankom, sofama i super ozvučenjemedit: ja bih crvenu čojue kum ti dobro igra, odro mene i empea par puta
maheem Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 e kum ti dobro igra, odro mene i empea par putapacer :)kad bi našli zajedničkog free timea da odigramo koju.btw ne postoji idiotskija muzika za bilijar nego u ns bilijar salama
Ravanelli Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) e zato u dablin :)ajde za koji petak kad budem dolazio, ako ne budeš puštao muziku Edited October 21, 2013 by Ravanelli
Recommended Posts