ToniAdams Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 to neka od riba iz lajbaha?svakako volim goli stomak kad je lep
cmrlj Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ako ces da mi kupis (cijena prava sitnica) ja cu da napravim stomak da bude lijep:)
Killiana Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ako ciljas na kamasne, napravi ih ili ih kupi na hipodromu.super idu uz sve, a i tople su.
cmrlj Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 mislim da je donji deo spojen sa suknjom, a moze da se odvaja. mada ne bih imala nista protiv slicnih odvojenih, nego nisam vicna igli, a retko me koja svalja razume :D
Killiana Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 nije spojen.vidi sa na donje dve. a i na gornje dve.
cmrlj Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ali zove se skirt with detachable legs (osim ako legs nisu detachable same od sebe, odnosno ako se to ne odnosi na rajsferslus, ali onda bi pisalo da mogu da se unzip ili sta vec). vidi. moguce da su samo malo zakacene, da imaju par nekih zakacaljki, da nisu srozavale bi se dok hodas, tesko mogu da gadjaju optimalnu debljinu noge tako da ovaj materijal stoji gore.
Killiana Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ne znam šta da ti kažem, ovo deluje mega nepraktično.kapiram da se negde pozadi, nadam se, na drikere kače...meni su ovakve stvari super za videti na fotkama, al nikad ne bih kupila bez da vidim uživo ili probam.(ova fora sa trećom zamagljenom fotkom mi odlična...)
cmrlj Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 @kilianakakva crna kupovina probala neprobala, obrati paznju na cene na tom sajtu, nije im problem da napisu da je majica 550 eura, a za cenu suknje moras da pitas da se ne bi zagrcnula kad procitas. meni ce to toni da kupi
ToniAdams Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 ocu al da me gazis po ledjima u tim cizmama. dil?
ToniAdams Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 dok je mene ima da budes po poslednjoj modi odevena i obuvena.
Recommended Posts