maksas Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 vucjak je osnovni model psa. preferiram haskije i kupila bih komsiji jednog, da ga on cuva i hrani, a ja da ga setam jednom u tri dana.troll onHaskiji su lepi psi, ali ako mene pitas, nothing beats good old German shepherd! B) Ranije sam imao dobermana i dodz-a, ali ipak mi je vucjak "prava psina".troll off
yolo Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 (edited) pametnije bi bilo da je desni, bar bih imala svezu kajganu svakog jutra. ali ne vredi, kad je srce jace od razuma.:troll on:jel ovo (citiram) krmivoje?ako jeste, gde je on nestao?:troll off:ajd malo nazad na topic:crni somotski sako, 1 neunistiva i neprolazna pojava Edited November 17, 2007 by gazza
Matilda Ivancic Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nije bas predmet, ali jos uvek neostvarena zelja. :) Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :P
yolo Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 (edited) dalje, glencarse boots (kopije iskljucene) Edited November 17, 2007 by gazza
maksas Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :PSamo ako su im postene namere. :P
yolo Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 i jos ovo i necu vise za veceras:)chelsea bootsoriginali umeju da budu zaguljeno tvrdi, zuljevi zagarantovani - najudobnija verzija koju sam probao je po ocekivanju bila camper, sa gumenim djonom:
apotekarica Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Makar jedne sa potpisom Louboutini bonus za pink silk-satin peep-toe pump with brooch detail
Indy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Pa Indy, ima valjda da se kupi aparat preko ibeja za male pare...Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju
foto Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (edited) Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju Ma ja vidoh ovde neke jahte, brodove i ostala cuda pa sam shvatio da se prica o onome zasta 'trenutno nemam love, al cim stigne plata idem da ga pazarim, i to komada dva'.Ako je tako kako ti kazes, ja bi stavio na listu Lajku M3 sa 21mm Super Angulon objektivom, i to sa blendom 3.4. Mlogo volim taj aparat i objektiv. Greota sto ga vise ne koristim. Jbmti digitaliju i pravljenje 1 DVD slika za nedelju dana ili brze. Edited November 19, 2007 by foto
Redridinghood Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (edited) Potpis....ali prihvatila bih i jos neke terence...I sanjam da imam samo moju ovakvu prostoriju u kuci......samo mnooogoo puniju :) Edited November 19, 2007 by Redridinghood
eye of the beholder Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 (edited) amateri <_< edit:moze i odvojeno ...red nije bitanjagoda-cokolada-devojkadevojka-jagoda-cokoladaitd itd ... Edited November 20, 2007 by eye of the beholder
Indy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 E sad malo back to the future... ovog moram da nabavim kad-tad. Već se vidim, djed na tremu, kako čitam "Ja, robot", dok mi Asimo donosi čaj i pevuši "fun fun fun on the Autobahn"...
Recommended Posts