Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted
vucjak je osnovni model psa. preferiram haskije i kupila bih komsiji jednog, da ga on cuva i hrani, a ja da ga setam jednom u tri dana.
troll onHaskiji su lepi psi, ali ako mene pitas, nothing beats good old German shepherd! B) Ranije sam imao dobermana i dodz-a, ali ipak mi je vucjak "prava psina".troll off
Posted (edited)
:lol::lol: pametnije bi bilo da je desni, bar bih imala svezu kajganu svakog jutra. ali ne vredi, kad je srce jace od razuma.
:troll on:jel ovo (citiram) krmivoje?ako jeste, gde je on nestao?:troll off:ajd malo nazad na topic:crni somotski sako, 1 neunistiva i neprolazna pojavaBlkVelJackFnt.jpg Edited by gazza
Posted
2004.mercedes-benz.g-class.20153110-E.jpgNije bas predmet, ali jos uvek neostvarena zelja. :) gsd3680.jpg
Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :P
Posted (edited)

dalje, glencarse boots (kopije iskljucene)586-g.jpg584-g.jpg

Edited by gazza
Posted
Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :P
Samo ako su im postene namere. :P
Posted

i jos ovo i necu vise za veceras:)chelsea bootsoriginali umeju da budu zaguljeno tvrdi, zuljevi zagarantovani - najudobnija verzija koju sam probao je po ocekivanju bila camper, sa gumenim djonom:chelsea-boot.jpg

Posted

Makar jedne sa potpisom Louboutinlouboutin-suede-platform-pump-plum.jpgChristian20Louboutin202-763957.jpgchristian_louboutin_mouche_shoes.jpgi bonus :wub: za pink silk-satin peep-toe pump with brooch detailchristianlouboutin.jpg

Posted
Pa Indy, ima valjda da se kupi aparat preko ibeja za male pare...
Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju :rolleyes:
Posted (edited)
Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju :rolleyes:
Ma ja vidoh ovde neke jahte, brodove i ostala cuda pa sam shvatio da se prica o onome zasta 'trenutno nemam love, al cim stigne plata idem da ga pazarim, i to komada dva'.Ako je tako kako ti kazes, ja bi stavio na listu Lajku M3 sa 21mm Super Angulon objektivom, i to sa blendom 3.4. Mlogo volim taj aparat i objektiv. Greota sto ga vise ne koristim. Jbmti digitaliju i pravljenje 1 DVD slika za nedelju dana ili brze. angry.png Edited by foto
Posted (edited)
2004.mercedes-benz.g-class.20153110-E.jpgPotpis....ali prihvatila bih i jos neke terence...I sanjam da imam samo moju ovakvu prostoriju u kuci...closet4.jpg...samo mnooogoo puniju :) Edited by Redridinghood
Posted (edited)

amateri <_< chocolade%20haas_edited.jpgedit:moze i odvojeno ...red nije bitanjagoda-cokolada-devojkadevojka-jagoda-cokoladaitd itd ...

Edited by eye of the beholder
Posted

E sad malo back to the future... ovog moram da nabavim kad-tad. Već se vidim, djed na tremu, kako čitam "Ja, robot", dok mi Asimo donosi čaj i pevuši "fun fun fun on the Autobahn"... :whistle: