Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

što ubio? To je bre bila adrenalinska injekcija direktno u pretkomoru.Mada, ovo ti nije loša ideja - mogao bi da odem u prevremenu pemziju i otvorim jedan opuštajući auberge negde na jugu; ime mora da bude neko reprezentativno, tipa: 'ero of the ressistance!

Posted (edited)
što ubio?
jer ti je objekt pozude nekako ultimativan :) Edited by morgana
Posted
ja bih da gajim patlidzan i paradajz u zadnjem dvoristu sopstvene kuce u brdima toskane
a tomatiljose?
Posted
jer ti je objekt pozude nekako ultimativan :)
Pa predmet obožavanja po nekoj definiciji jeste ultimativna stvar.Jedu ti se pravi kolači? Sedneš u avion za 19,90? i zapališ za Salzburg za vikend. Petty indulgences are quite affordable these days. The big ones are not. wink.gif
Posted
uh, barbour - imam, obožavam. jes muški kroj, al i to me zabole. nego, is it me, il ona malkice bazdi na sve ono prepariranje kad je nova?
bazdi bazdi nego sta, na vosak kojim je impregnirana, i to ne samo kad je nova, sem ako bas ne zivis negde gde kisi 365/7/24 pa se vosak izlizao. moja ima vec 4 godine, a bazdi skoro ko nova.pretpostavljam da znas da imas dozivotnu garanciju i da mozes da je posaljes na wax treatment u fabriku ako taj miris pocne opako da ti nedostaje:)
Posted
Sauna_ita.jpg ja bi ovako neshto, u paru sa turskom kupelji. do daljnjega ce mi bit dostupna samo ako je utiram u garazu...a vi sto vapite za radom u mediteranskim vrtovima ste se sad javili, kad su masline friško obrane? <_<
Posted
bazdi bazdi nego sta, na vosak kojim je impregnirana, i to ne samo kad je nova, sem ako bas ne zivis negde gde kisi 365/7/24 pa se vosak izlizao. moja ima vec 4 godine, a bazdi skoro ko nova.pretpostavljam da znas da imas dozivotnu garanciju i da mozes da je posaljes na wax treatment u fabriku ako taj miris pocne opako da ti nedostaje:)
bazdi kolko vredi - za sve pare :Dnešto ne vidim da ću koristiti prednosti doživotne garancije za dodatno parfimisanje. tj. ako ikad izvetri, jer je ne nosim je baš često iz straha da će mi se miomiris u kožu uvući. nego, moglo bi da se napravi okupljanje barburaca pod sloganom ajde da smrdimo zajedno, pa da se družimo sa onim napomađenim barberijevcima.
Posted (edited)

Nadam se da nije ograničeno samo na ono što se nosi...Kod mene je sve retro i vintidž.288px-Nikon_F2.jpgB77-026.jpgnastassja-kinski02.jpgthorens_td_2010.jpgcitro3.jpg

Edited by Indy
Posted

indi mi probio led sa ovom nastasjom, pa mogu i ja jedan predmet obozavanja:dragoljubsatorinomsurvwo7.jpgja bih nju, ali je ona kod njega u surcinu. torina sur, najbolja dvogodica ikada u srbiji. nazalost, da li iz neznanja ili zelje za brzom lovom, previse su je istrcavali i prerano probali sa parenjem. zacepili su joj cenu, sto znaci da ce zavrsiti kod nekog ko bas i ne zna sta bi s njom.

Posted
indi mi probio led sa ovom nastasjom, pa mogu i ja jedan predmet obozavanja:dragoljubsatorinomsurvwo7.jpgja bih nju, ali je ona kod njega u surcinu. torina sur, najbolja dvogodica ikada u srbiji. nazalost, da li iz neznanja ili zelje za brzom lovom, previse su je istrcavali i prerano probali sa parenjem. zacepili su joj cenu, sto znaci da ce zavrsiti kod nekog ko bas i ne zna sta bi s njom.
Which one is it, left or right?:wicked:
Posted
Which one is it, left or right?:wicked:
:lol::lol: pametnije bi bilo da je desni, bar bih imala svezu kajganu svakog jutra. ali ne vredi, kad je srce jace od razuma.
Posted
Nadam se da nije ograničeno samo na ono što se nosi...Kod mene je sve retro i vintidž.288px-Nikon_F2.jpgB77-026.jpgnastassja-kinski02.jpgthorens_td_2010.jpgcitro3.jpg
Pa Indy, ima valjda da se kupi aparat preko ibeja za male pare, osim ako ne trazis neki kolekcionarski primerak.Meni su na kraju ostali u kuci F3, F4 i F5 i zaista mi glupo da ih prodajem jer tolike pare mi ne znace nista u kontekstu ulaganja u neku novu opremu.Neka ga neka stoji, 'leba ne jede.Slikace se sa time nekada za svoju dusu. Da se prisetim starih vremena.
Posted
2004.mercedes-benz.g-class.20153110-E.jpgNije bas predmet, ali jos uvek neostvarena zelja. :) gsd3680.jpg
Posted
Nije bas predmet, ali jos uvek neostvarena zelja. :) gsd3680.jpg
vucjak je osnovni model psa. preferiram haskije i kupila bih komsiji jednog, da ga on cuva i hrani, a ja da ga setam jednom u tri dana.vec 20 godina patim za fliperom, al nikako da ga pribavim.