morgana Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 uh, super su, vec sam nasla dodatna 3 komada koja bih posjedovala
ToniAdams Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 @toni: naravno, video sam kako tebi predivno stoji. mada ja imam debele gleznjeve, a ti imas prelepe...(jel glezanj ono sranje ispod lista a iznad stopala?) da, meni je ceo taj deo sa sve stopalom besprekoran
yolo Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 sta je ovim grobarima, progejisalo se to maximalno
Dr Arslanagić Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 najace da ces ti da odjenes strukiranusmršao sam 10 kila otkad smo se videli onomad
ToniAdams Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 gazele inace rulau. al nevidjeh dugo unas.jel imaju jos da se pazare univerzalke negde? prosle god naleteo u knezu i premisljao se, posle isao i nije vise bilo.
darling Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld.com/produkte/clothing/lightweight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala.
gagorder Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld...ight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala. vidiuf, svasta ima ...
Recommended Posts