Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

uh, super su, vec sam nasla dodatna 3 komada koja bih posjedovala

@toni: naravno, video sam kako tebi predivno stoji. mada ja imam debele gleznjeve, a ti imas prelepe...(jel glezanj ono sranje ispod lista a iznad stopala?)
da, meni je ceo taj deo sa sve stopalom besprekoran
polo-ralph-lauren-white-plaid-shirt-product-1-146985-575673752_full.jpeg:cry:

najace da ces ti da odjenes strukiranu

• Author

sta je ovim grobarima, progejisalo se to maximalno

najace da ces ti da odjenes strukiranu
smršao sam 10 kila otkad smo se videli onomad

a vidjate se? :naughty:

:naughty:

jaol.jpgl.jpg225286951.jpg

gazele inace rulau. al nevidjeh dugo unas.jel imaju jos da se pazare univerzalke negde? prosle god naleteo u knezu i premisljao se, posle isao i nije vise bilo.

1 predmet!DJC_4875.jpg

obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld.com/produkte/clothing/lightweight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala.

obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld...ight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala.
vidiuf, svasta ima ...

adidas nokti :wub:1429zyp.jpg

o bože ...reci da si promašila topić.