Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

uh, super su, vec sam nasla dodatna 3 komada koja bih posjedovala

Posted
@toni: naravno, video sam kako tebi predivno stoji. mada ja imam debele gleznjeve, a ti imas prelepe...(jel glezanj ono sranje ispod lista a iznad stopala?)
da, meni je ceo taj deo sa sve stopalom besprekoran
Posted

najace da ces ti da odjenes strukiranu

Posted

sta je ovim grobarima, progejisalo se to maximalno

Posted
najace da ces ti da odjenes strukiranu
smršao sam 10 kila otkad smo se videli onomad
Posted

gazele inace rulau. al nevidjeh dugo unas.jel imaju jos da se pazare univerzalke negde? prosle god naleteo u knezu i premisljao se, posle isao i nije vise bilo.

Posted

obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld.com/produkte/clothing/lightweight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala.

Posted
obozavam laku kao pero tamno sivu perjanu jaknu s kapuljacom do ispod kolena, malo strukiranu, koja ne propusta vetar i vodu. ali takvu nikad u zivotu nisam posedovala, nit znam gde da trazim. cvrsto sam odlucila da ovu zimu provedem u takvoj.gde da trazim, da l neko ima ideju? (monkler je prefensi i preskup, toliko novca ne dolazi u obzir.) videla sam, na primer, ovu yeti http://www.yetiworld...ight/faith.html nije losa, al sija se i nije dovoljno dugacka. dakle, u kojim robnim markama jos da trazim te perjane jorgane za nosenje po ulici? koji su to skandinavski i kanadski proizvodjaci, mozda americki, koji prave opremu za ladne zime, ako neko zna da me uputi, fala.
vidiuf, svasta ima ...
Posted

o bože ...reci da si promašila topić.