Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Predmeti obožavanja

Featured Replies

U čemu je fora da to toliko košta?

• Replies 1.2k
  • Views 174.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije predmet, nego persona. Obožavam je!  Najreprezentativnija supruga predsednika USA .

• obucena perfektno posljednje cetiri godine plus prezgodna. jedino taj detaljcic sa trampom sto ne valja.  

• InvisibleLight
    InvisibleLight

da ne cekam utorak za 'sta ste pazarili' topik  

Posted Images

tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carine

Edited by Ravanelli

dupli

Edited by Ravanelli

Kaži?
To je to.
ima neka kopija ovoga i barselone ali zaboravih gde, valjda neki eurosalon ili tako nesto
Eurosalon na sajmistu. Imaju svakakve kopije.Ja tamo nabavio ovo ispod svake cene u to vreme (sada vidim da idu i do 700E)LC4_Villa_Church_amb_big.jpg... kopija je odlicna, inace original ide od par hiljada E navise, ne znam tacnu cenu a mrzi me da googlam. Stolicu je napravio Korbizije 1928 a serijski je proizvedena 1930 (mislim)

Edited by CowBoy

To je to.
Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.
tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carine
imaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html
Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.
... procitah ovo i bas da ispratim sta je bilo - nije bilo nista. Cak se nije ni tebi obratio. Ovo je postalo jako nervozno mesto kada se i na ovoj temi dele psovke.

Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.

imaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html
Meni je ovo genijalno:http://emu.rs/obuvacicipela.htmlZnam da je jako korisno, ali naziv "mehanički obuvač cipela"!Hvala za link

@Larson: eh, to nisam video. Samo na moderaciji btw. i to sa dobrim razlogom.Ne radi se o Indiju no o jeziku™

Edited by CowBoy

U pitanju je bila sala ("to je to", vrlo uobicajena ovih dana na forumu).Takodje, racunam Lanciju i diga u prijatelje (a znam da su i medjusobno, poznato sa foruma, molim), i malo sam ih zacikavao sto su se poceli takmiciti oko toga ko ima veci se bolje razume u satove. Plus je to bila prilika da malo podjebavam celu Hagijadu, koja je prilicno pocela da luta, posebno sa doprinosima onih koji su cas za Tileta, cas veliki Srbi, i tako.Nadam se da je sad jasno da nije bilo nista zlonamerno u pitanju? Super!Sto se tice tvog neprijateljskog nastupa, pretpostavljam da sam ti se ranije zamerio komentarima apropo toga ko ima i nema prava da komentarise teme koje govore o roditeljstvu. Bio sam u pravu, upravo primati kao ti pogube kontrolu kad su roditelji, i spremni su da ginu za najmanje dovodjenje u pitanje njihove roditeljske svemudrosti. Pusi kurast, jelda.
Indi ide po kafani
E moj ti, pa nije ovo kafana. Nisi, izgleda, uspeo da primetis.U tom i jeste ceo problem, ili sto bi ti rekao, "to je to".Pretpostavljam da ce vam noci ubuduce biti mnogo zanimljivije bez mog prisustva. Pa, uzivajte.

Jesil' otišao konačno s kloake?

Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.
+1