Dr Arslanagić Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 vrlo solidno... ona haringtonka sa 2 lica za 90 funti deluje kao odlična kupovina.
sailorman Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 parke :Hail:hvala im na pionirskom raduA sad najbolje da je lik iz Oasisa izmislio parku <_<Moja Merc haringtonka, jedan od omiljenih mi odevnih predmeta koje posedujem. A ova sa dva lica je
Kampokei Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Koliko dobre engleshtine na ovoj stranici... Svi vi (mi) cete nositi Paul Smith i Vivienne Westwood odelca pod stare dane, u penzionerskim setnjama. A tako i treba.
Hippie Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Crni, beli i crveni. Mrem. prelepi.. daj link de to mozh da se kupi
C žeton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja da sam musko, a da nemam para za Freda Perija i Bena Shermana, furala bih Merc Jeftiniji je, a odlican!Stvarno dobro! Parke ubice!
C žeton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Meni su te stvari lepe kao takve. Kapiram da se one vole i zbog simbolike, ali nema tog chava koji meni moze ogaditi burberry kapu ili FP haringtonku.Meni je generalno Burberry šara ogavna. Moguće zbog raznog džiberaja, mada se ne bih žalio na neko mantilče. Haringtonka je divota ! Ima na trgu Nikole Pašića i u Kralja Petra neki Trend koji prodaje FP jakne. Imaju stvari made in China i made in UK (Engleske oznake veličina ;) ).Jakna je originalno Baracuta G9, a Haringtonka od Gradića Pejtona ^_^ ."This style of jacket earned the nickname Harrington because it was worn by the character Rodney Harrington (played by Ryan O'Neal) in the 1960s prime time soap opera Peyton Place." Edited February 6, 2012 by C žeton
Recommended Posts