Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

Ja sam dugo jurio ocuvan marantz iz 70-ih i ... uspeo.

imgp3118.jpg

Posted

lijep1 :wub: mogu da se nađu marantzi na: kupujemprodajem.comskupljam pare za jedan od ova dva (ili ovaj receiver iz gornjeg posta ako u međuvremenu naletim na njega):http://www.kupujemprodajem.com/marantz-2238b-1150097-oglas.htm?filter_id=5816212http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-4230-1153681-oglas.htm?filter_id=6846524

Posted

^^ naravno da mogu da se nadju, ali ih treba dobro proveriti ...

Posted

pridruzujem se obozavanju starih saund risivera i prijavljem svoga;57741340.jpg

Posted

ja sam doskora furao ceo marantz line up, pojacalo, risiver, deck i cd player, doduse player je novija generacija, crni. deck je prvi otisao, jer je zbog minorne popravke odnet u bg elektronik i od tada je bio samo za djubre. risiver ili pojacalo je otislo kod larssona kada sam od caleta uzeo harman/kardona. marantzovi srebrnjaci su zaista pregolemi :wub:

Posted (edited)

...

Edited by Matilda Ivancic
  • 4 weeks later...
Posted

Glede upotrebljivosti, Mora od 15-ak EUR šije taj fensi kineski folder bez problema. Ali ako će da služi za gledanje, super je.

Posted

za gledanje, ostrenje olovaka i otvaranje i zatvaranje u casovima dokolice. meni ne treba radni noz vec zezalica a da mi treba neki ozbiljan sigurno ne bi bio mora od 15 evra (ako bih se zadrzao na severu, recimo helle)

Posted

Ovaj, grešiš glede Mora-e. Opšta je histerija zadnjih godina u vezi s njima, znam, ali to ne znači da hipsterizam nema i osnovu u kvalitetu. Opet, drvo mnogo lepše izgleda od plastike, ali nije ni ona tu ni zbog čega.

Posted (edited)

verovatno. ne bavim se rezanjeme da. folderi samo. kao salvete, znacke, magneti za frizider

Edited by Matilda Ivancic
  • 2 weeks later...
Posted

nije da je bas oduvek zelim, al trenutno bi mi jedna ovakva ulepsala novogodisnje i kucne i javne ivente. a i mene, naravno ;-)look10erdem.jpgUploaded with ImageShack.us

Posted (edited)
Erdem-Resort-2012.jpgErdem-Resort-20121.jpguuu.pngErdem-Resort-20122.jpggledala sam otvorenih usta i ja u vog i tako, gledam i sad :) Edited by uliks