yolo Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Inspirisan uspehom hejt liste, pade mi na pamet da se se malo bavimo stvarima koje volimo.Kada sam napunio simpatičnu okruglu cifru, za utehu sam sebe obradovao jednim timeless itemom:Barbour waxed jacket, model Classic Beafourt:Nemam kuću na selu, ne idem u lov, ne držim farmu koker španijela, ali mi je ovo već godinama najdraži ajtem u mojoj skromnoj garderobi. Edited November 9, 2007 by gazza Link to comment
apotekarica Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Gazza - vidjen si za orden srebrne podvezice prvog reda za doprinos topicu "Shop&Ud" :) Edited November 9, 2007 by apotekarica Link to comment
yolo Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Gazza - vidjen si za orden srebrne podvezice prvog reda za doprinos topicu "Shop&Ud" :)Bah, vidim da nisi informisana - već mi je dodeljena počasna moderacija topika o depilaciji bikini zone, što ne znači da ovaj orden neću ponosno nositi Link to comment
apotekarica Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Bah, vidim da nisi informisana - već mi je dodeljena počasna moderacija topika o depilaciji bikini zone, što ne znači da ovaj orden neću ponosno nositi Ovo prosto izaziva na troll, ali, ostavicu sebe u blazenom neznanju kako si dosao do te titule, pa da predjem na wish list. (ako ovde spada i dream wish) volela bih da imam M.A.C. parfimeriju :)edit: kad su se pre par godina pojavile, otkinula sam za ovakvimsamo u petrolej zelenoj varijanti Edited November 9, 2007 by apotekarica Link to comment
Leia Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 volela bih da posedujem jp gaultier-a licno.da zivi u mom podrumu, cuti, shije i bude moj rob. Link to comment
kgmr Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) jeste trash, ali neophodno mi je kad pilotiram. edit: ostalo imam, manje-vise. Edited November 9, 2007 by kingmaker Link to comment
morgana Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) ja bih 1 barberi mantilosim toga, drago mi je sve sto je preppyedit: i pilotske kozne jakne (dok naocare ne) Edited November 9, 2007 by morgana Link to comment
morgana Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 banujte ove prekognitivce ( <_< ) Link to comment
kgmr Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) edit: i pilotske kozne jakne (dok naocare ne) imam B) obozavam je.ali, bilo bi mnogo smesno da se kombinuje sa ocalima. Edited November 9, 2007 by kingmaker Link to comment
foot-in-mouth Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Sve što smo oduvek želeli da posedujemo... hmmm... Edited November 9, 2007 by apotekarica Link to comment
dig_chohano Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 OvoIz desetak hiljada razloga ću ga verovatno još dugo želeti... Link to comment
pcelica Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Sve što smo oduvek želeli da posedujemo... hmmm...:balice: Link to comment
nezvanova Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 a mene to "predmet obozavanja" uvek podseti na kejdza.samo zbog jakne od zmijske koze, naravno Link to comment
nezvanova Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 a mene to "predmet obozavanja" uvek podseti na kejdza.samo zbog jakne od zmijske koze, naravno *dodala slicku Link to comment
Recommended Posts