Posted November 9, 200717 yr Inspirisan uspehom hejt liste, pade mi na pamet da se se malo bavimo stvarima koje volimo.Kada sam napunio simpatičnu okruglu cifru, za utehu sam sebe obradovao jednim timeless itemom:Barbour waxed jacket, model Classic Beafourt:Nemam kuću na selu, ne idem u lov, ne držim farmu koker španijela, ali mi je ovo već godinama najdraži ajtem u mojoj skromnoj garderobi. Edited November 9, 200717 yr by gazza
November 9, 200717 yr Gazza - vidjen si za orden srebrne podvezice prvog reda za doprinos topicu "Shop&Ud" :) Edited November 9, 200717 yr by apotekarica
November 9, 200717 yr Author Gazza - vidjen si za orden srebrne podvezice prvog reda za doprinos topicu "Shop&Ud" :)Bah, vidim da nisi informisana - već mi je dodeljena počasna moderacija topika o depilaciji bikini zone, što ne znači da ovaj orden neću ponosno nositi
November 9, 200717 yr Bah, vidim da nisi informisana - već mi je dodeljena počasna moderacija topika o depilaciji bikini zone, što ne znači da ovaj orden neću ponosno nositi Ovo prosto izaziva na troll, ali, ostavicu sebe u blazenom neznanju kako si dosao do te titule, pa da predjem na wish list. (ako ovde spada i dream wish) volela bih da imam M.A.C. parfimeriju :)edit: kad su se pre par godina pojavile, otkinula sam za ovakvimsamo u petrolej zelenoj varijanti Edited November 9, 200717 yr by apotekarica
November 9, 200717 yr volela bih da posedujem jp gaultier-a licno.da zivi u mom podrumu, cuti, shije i bude moj rob.
November 9, 200717 yr jeste trash, ali neophodno mi je kad pilotiram. edit: ostalo imam, manje-vise. Edited November 9, 200717 yr by kingmaker
November 9, 200717 yr ja bih 1 barberi mantilosim toga, drago mi je sve sto je preppyedit: i pilotske kozne jakne (dok naocare ne) Edited November 9, 200717 yr by morgana
November 9, 200717 yr edit: i pilotske kozne jakne (dok naocare ne) imam B) obozavam je.ali, bilo bi mnogo smesno da se kombinuje sa ocalima. Edited November 9, 200717 yr by kingmaker
November 9, 200717 yr Sve što smo oduvek želeli da posedujemo... hmmm... Edited November 9, 200717 yr by apotekarica
November 9, 200717 yr a mene to "predmet obozavanja" uvek podseti na kejdza.samo zbog jakne od zmijske koze, naravno
November 9, 200717 yr a mene to "predmet obozavanja" uvek podseti na kejdza.samo zbog jakne od zmijske koze, naravno *dodala slicku