Jolly Roger Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 SREDA 7.03.2012.Anonimusi oborili sajt Vatikana Vatikan -- Hakerska grupa Anonimus tvrdi da je oborila sajt Vatikana, u znak protesta zbog više stvari, od doktrine rimokatoličke crkve, do seksualnog zlostavljanja dece.
Hella Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) http://grand.co.rs/http://www.cityrecords.rs/"i'll sure as hell retaliate..."Kako B92 saznaje, uhapšen je jedan član neformalne hakerske grupe Anonimusi iz Srbije. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=08&nav_category=16&nav_id=589172 Edited March 8, 2012 by Hella
Jolly Roger Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 PETAK 9.03.2012.Otkrivena grupa Anonimusi SrbijaBeograd -- Nakon hapšenja člana hakerske grupe Anonimusi iz Srbije G.V., tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković kaže da je otkrivena cela grupa.UUUAAAAA!!!!!!!E da, pre neki dan su odradili ovo:
Uskebasi Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 BlicOsumnjičeni G. B. je uhapšen samo nekoliko sati nakon što je oboren sajt Ministarstva pravde i ostavljena poruka u kojoj su građani pozvani na bunt. Uhapšen je u svom stanu u Pančevu, u kome je policija, prilikom pretresa, našla 800.000 kompromitovanih sajtova. Koliki je to stan kad ima mesta za 800.000 sajtova :D
*edited by mod Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) A sta konkretno znaci imati 800.000 kompromitovanih sajtova? Edited March 10, 2012 by pavllle
dunja Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) I sta to znaci kad su ti sajtovi u nekom stanu, kako to uopste izgleda?Koliki najmanje prostora (u gigabajtima, terbajtima, cemu god) treba za 800.000 sajtova? Koliko sajtova ima na celom internetu? Da li je i neciji blog sajt? A twitter strana? Imam nagli napad radoznalosti Edited March 10, 2012 by Quince
Hella Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 BlicKoliki je to stan kad ima mesta za 800.000 sajtova :D A sta konkretno znaci imati 800.000 kompromitovanih sajtova? I sta to znaci kad su ti sajtovi u nekom stanu, kako to uopste izgleda?Koliki najmanje prostora (u gigabajtima, terbajtima, cemu god) treba za 800.000 sajtova? Koliko sajtova ima na celom internetu? Da li je i neciji blog sajt? A twitter strana? Imam nagli napad radoznalosti zbog čega se rugate glupom i nepismenom novinaru? jel se bolje osećate kada to činite?
copkillah Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Vest je bila povučena još jutros, ja sam video da je preneta na nekom drugom sajtu ali original nisam našao.
Hella Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) jel ovo bilo danas ili je zakazano za sledeću subotu? Predlazemo da svako ko poseduje V masku, i dolazi na protest, je nosi na sebi tokom celog puta do i od skupa. Nas je 99%.SUBOTA U 14h, Trg Republike i 99% NAS!RECIMO STOP BEZAKONJU I KORUPCIJI!U četvrtak je uhapšena jedna misleća, pametna mlada Srbija koja nije načinila nikavu štetu, nego je javno iskazala svoje misli i ideje! To je u Srbiji zabranjeno!Kriminalci i pljačkaši i nasilnici bivaju oslobođeni svakog dana? DOKLE! Hoćemo PRAVDU! Edited March 10, 2012 by Hella
*edited by mod Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Vest je bila povučena još jutros, ja sam video da je preneta na nekom drugom sajtu ali original nisam našao.@Hella da je dobar novinar pohvalili bi ga posto je retard valja to istaci. Osim ako nije jos gori slucaj pa je tekst poslat iz policije i ubacen metodom copy-paste.EDIT: Steta sto sklonise tekst bilo je tu jos gluposti. Skoro pa da su spojili tog hakera sa zemunskim klanom a stavili su mu jos i to da je bio admin i moderator na forumima Edited March 10, 2012 by pavllle
copkillah Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 @Hella da je dobar novinar pohvalili bi ga posto je retard valja to istaci. Osim ako nije jos gori slucaj pa je tekst poslat iz policije i ubacen metodom copy-paste.EDIT: Steta sto sklonise tekst bilo je tu jos gluposti. Skoro pa da su spojili tog hakera sa zemunskim klanom a stavili su mu jos i to da je bio admin i moderator na forumima Evo teksta.
katamaran Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Stipsa <_< Ja bih im poslao digitalnu kopiju novcanice od 1000 evranije beg cicija
Recommended Posts