kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 a bre moćo u piratskoj luci imaš sve, sve što ti padne na pamet
renne Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 A jel menja nesto to da li si registrovan ili ne? ne, osim ako ne postavljaš sopstvene torente
Haralampije Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Ljudi kako sad nalazite ono sto vam treba na torentima. Ja sam bez torrentz.eu i KAT-a ko slepac. pa radi kat, ako ti treba adresa javi se
boshoku Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 nije malo već veoma sjebano (ova 3 kikesa koje obilazim) - pr: kad pritisneš "age", regularno je samo na prvoj strani, posle neki bag, vraća na neke ranije datume... no ako već imaš in mind šta želiš da skineš, i dalje je broj 1
Bujodrag Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Čekaj, neko pristupa torentima bez jasne ideje šta hoće da skine?
Reaktor Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Čekaj, neko pristupa torentima bez jasne ideje šta hoće da skine? Moja metoda je sledeća: prvo obiđem sajt sa srpskim (i ostalim regionalnim) titlovima, pa vidim šta tu ima zanimljivo. Zatim tražim torente sa odgovarajućim fps i u HD rezoluciji.
Bujodrag Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Ja uglavnom skidam muziku i kojekakva opskurna izvodjenja. Tu je rutracker najbolji. Što se tiče serija i filmova, ako i skidam nešto, to je već nešto odavno etablirano pa ima dovoljno verzija. Titlove, ako mora, preferiram engleske, oni su po pravilu najtačniji. Edited August 31, 2016 by Bujodrag
boshoku Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Čekaj, neko pristupa torentima bez jasne ideje šta hoće da skine? ako si debil ko ja, da... gleam koji su novi torenti, npr
Bujodrag Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 OK. Nisam to tako doživljavao. Mislio sam da su torenti nekako usmereni, da ne kažem, intencionalni.
Haralampije Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 ako si debil ko ja, da... gleam koji su novi torenti, npr cekaj , sta se tu gleda?novih imas svaki minut bar jean
Weenie Pooh Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Zato imaš po kategorijama, pogledaš redom šta ima novo od serija, filmova, muzike, igara, itd. Desi se da naiđeš na nešto neplanirano a zanimljivo.
Frank Pembleton Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 pa radi kat, ako ti treba adresa javi se Ajde sibni meni
Zavrzan Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Ajde sibni meni +1 Edited September 1, 2016 by Zavrzan
Recommended Posts