Mil@n Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 7 minutes ago, Shan Jan said: Probajte qtorrent, prvi update i imate 10 sajtova pa mozete iz njega da pretrazujete bez da se cimate po netu. Ja kunem sebe sto nisam ranije presao. Qbittorent tačnije. 2
John Coltrane Posted October 27, 2024 Posted October 27, 2024 Gde ronjate ? Deluje da im je odzvonilo
zmanic Posted October 28, 2024 Posted October 28, 2024 Odlicno za lossless muzicke formate https://knaben.eu/browse/
najneindustrijaliziraniji Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) malopre doznao da u klijentu može da se vidi ukupna statistika. osećaj pre nego što je klikneš ide ka blagoj nervozi jer utisak je da će brojke reći kakav si čovek Edited November 3, 2024 by utilitarist
goofs Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Izgleda da Stremio+RealDebrid kombo odlazi u večna lovišta. RD će moći komotno da ugasi firmu nakon ovoga pošto su 99,9% usera pirati.
Čutura Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 imam torrentday pozivnicu. jedina mana, nije dozvoljen hit&run. mora da se odrzava barem1:1 ratio..
goofs Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Ja bih mozda bio zainteresovan, jel tesko odrazavati 1/1 ratio? Ima li nekih bonusa za seedovanje, freeleecha i slicno? Nije mi nikad bio problem da drzim upaljenog klijenta, ali slab upload ubija ratio, dok ja postanem seeder svi vec poskidaju torent, a meni ratio ostane 0.1.
Mil@n Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Svuda je ili 1:1 ili tipa 2 nedelje sida. Ja koristim samo iptorrents, imao sam i torrent day ali sam na ip nalazio sve što treba, pa sam na ovom bio skroz neaktivan te me deaktivirali.
Baldrick S. Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 51 minutes ago, goofs said: Ja bih mozda bio zainteresovan, jel tesko odrazavati 1/1 ratio? Ima li nekih bonusa za seedovanje, freeleecha i slicno? Nije mi nikad bio problem da drzim upaljenog klijenta, ali slab upload ubija ratio, dok ja postanem seeder svi vec poskidaju torent, a meni ratio ostane 0.1. Dobijaš bonuse za sve torrente koje sidujes u formi bodova koje možeš da zameniš za gigabajte, bili oni aktivni u smislu da ih skida neko ili samo stoje u klijentu. Freelich torrenti imaju isto 1:1 ali i minimum 72 sata sidovanje, posle toga moze da se brise. Ono, nije najlakše ali kad se navikne dobro je. Ja imam seedbox pa nije ni čudo što mi je ratio 44. Torrentday mi je jedini torrent koji posećujem od 2011. Sajt nije radio jednom na 10 minuta za to vreme. Od stvari ima svašta, možda nema neke specijalne stvari ali ima svega, fajlovi 99÷ čisti, sidera i za stare fajlove ima i dalje.
kipo Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Sta nudi taj torrentday sto nema ovamo klasicno?
Baldrick S. Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 1 minute ago, kipo said: Sta nudi taj torrentday sto nema ovamo klasicno? Neam pojma iskreno 🤣 Ja retko zalazim bilo gde drugde. Nude iptv za 10 evra mesečno, ostali to nemaju 😜
kipo Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Just now, Baldrick S. said: Neam pojma iskreno 🤣 Ja retko zalazim bilo gde drugde. Nude iptv za 10 evra mesečno, ostali to nemaju 😜 Kontam, previse je obaveza ali to je vec nesto
goofs Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 24 minutes ago, Baldrick S. said: Dobijaš bonuse za sve torrente koje sidujes u formi bodova koje možeš da zameniš za gigabajte, bili oni aktivni u smislu da ih skida neko ili samo stoje u klijentu. Freelich torrenti imaju isto 1:1 ali i minimum 72 sata sidovanje, posle toga moze da se brise. Ono, nije najlakše ali kad se navikne dobro je. Ja imam seedbox pa nije ni čudo što mi je ratio 44. Torrentday mi je jedini torrent koji posećujem od 2011. Sajt nije radio jednom na 10 minuta za to vreme. Od stvari ima svašta, možda nema neke specijalne stvari ali ima svega, fajlovi 99÷ čisti, sidera i za stare fajlove ima i dalje. Da da, klasika. Dajte invite ako imate, ljubibrt
Mil@n Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 1 hour ago, goofs said: Da da, klasika. Dajte invite ako imate, ljubibrt Mogu ti poslati za IP ali samo ako ćeš da budeš revnosan, al ozbiljno.
Recommended Posts