johan nagel Posted March 3 Posted March 3 Сутра изгледа. Зове се ‘Дерби у кафани Аутокоманда’ то је ваљда по књизи некој немам појма али обећава свакако.
pantelia Posted March 3 Posted March 3 (edited) Milenko Pavlov je nas 😁 ne znam ko bese vas, mozda Ljuba Bandovic Edit: po knjizi "Derbi" Dragise Kovacevica, mada ne znam kako nesto igrano moze da se pravi po njoj. To su anegdote igraca i trenera, kao i izvestaji sa svi do sada odigranih utakmica Zvezda - Partizan. Edited March 3 by pantelia 1
johan nagel Posted March 3 Posted March 3 Наш је Бода Нинковић. Мислим да се књига зове баш овако ко серија https://www.zurnal.rs/scc/clanak/169892/fudbal/super-liga/derbi-u-kafani-autokomanda 1
pantelia Posted March 3 Posted March 3 Ja imam knjigu Derbi iz neke 88-e, tu nema nikakvih kafana, samo izvestaji, statistika i jedno 30 strana anegdota. Jedino ako Dragisa Sosko nije u novo izdanje ubacivao te gluposti
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 5 minutes ago, pantelia said: Ja imam knjigu Derbi iz neke 88-e, tu nema nikakvih kafana, samo izvestaji, statistika i jedno 30 strana anegdota. Jedino ako Dragisa Sosko nije u novo izdanje ubacivao te gluposti To je nova knjiga... Tu o Derbiju imam i ja, odlicna je. Izvestaji sa svih derbija.
kud u maglu Simoviću Posted March 3 Posted March 3 Quote Своједобно директор Студија Б, власник прве спортске телевизије у Србији „СОС канала” и вазда новинар хемингвејски вешто је слагао реченице 2
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Posted March 7 gledam na hrvatskoj areni dinamo paok, komentator božo sušec. razlika između njega i random komentatora novije generacije meri se svetlosnim godinama 3
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Posted March 7 pri tom čovek komentariše klub iz svoje zemlje/grada u međunarodnoj utakmici i ni jedan jedini put nije povisio glas niti histerisao kao ovi domaći pavijani 5
Frank Pembleton Posted March 7 Posted March 7 Pričao je Sušec kod Stankovića kako ne vidi živog čoveka kad dođe da radi prenos za AS, samo se čuje sa režijom koja je u BG i to je to...
Hamlet Strašni Posted March 7 Posted March 7 On 3. 3. 2024. at 22:36, pantelia said: Ja imam knjigu Derbi iz neke 88-e, tu nema nikakvih kafana, samo izvestaji, statistika i jedno 30 strana anegdota. Jedino ako Dragisa Sosko nije u novo izdanje ubacivao te gluposti Ja sam čuo daje dodirnuo svaku stranu svojim glupakom…
Mindaugas Žukauskas Posted March 9 Posted March 9 Jbt, sad puštaju špansku ligu na PL TV, samo da bi nas primorali da gledamo 17 reklama za kladionice na Arena Premium. Jel smeju oni da rade ovo?
ducca Posted March 20 Author Posted March 20 Sad u nedelju je bila i košarka na PL TV. Kapiram da idioti jednostavno zaborave da vrate signal PL-a nego ostane Arena 1 i tako teraju dok neko ne primeti. Nema šanse da to nije kršenje prava ali očigledno im se može. 3
Mindaugas Žukauskas Posted March 30 Posted March 30 Evo sad skrembluju potpuno PL kanal, da ne bismo gledali analize iz studija, ko vele možda se neko zajebe pa prebaci da gleda reklame na Areni1. Ovo je već potpuno sumanuto što rade. 2
Recommended Posts