July 2, 20222 yr 10 minutes ago, Andrej19 said: Radi li to u Srbiji? Odlična cena nema šta. 9 minutes ago, renne said: ne radi Da budem precizan, radi uz dobar VPN
July 2, 20222 yr Opet i sa VPN izađe jeftinije nego Arena Cloud. Nisam ni pokušavao koristiti u Srbiji pa nemam pojma može li se uzeti pretplata, ili eventualno preko nekog iz BiH. Zapravo samo sam video tu uslugu i cena je primamljiva
July 2, 20222 yr 8 minutes ago, fusion_ said: Opet i sa VPN izađe jeftinije nego Arena Cloud. Nisam ni pokušavao koristiti u Srbiji pa nemam pojma može li se uzeti pretplata, ili eventualno preko nekog iz BiH. Zapravo samo sam video tu uslugu i cena je primamljiva Može se kupiti u inostranstvu, ali je druga cena
July 2, 20222 yr 8 minutes ago, vememah said: Hvala, mislim da to nisam video ranije. Ima recimo nekih dvadeset dana da su uveli
July 2, 20222 yr 3 hours ago, fusion_ said: Vi imate BH Telecom MojaWebTV koja je oko 5€ mesečno (ili 13€ za 3 meseca), sa svim Arenama. Gde ćeš jeftinije. btw samo četiri arene, da budemo 100 % precizni
July 5, 20222 yr Ukinuli paket Hipernet TV Sport+ sto je bio 999 din Pre 3 dana ih zvao da se raspitam bilo sve ok, kad ste ovde pisali o tome, i sad nema vise... O yettelu pricam Edited July 5, 20222 yr by de Sisti
July 5, 20222 yr Ako može da im zabrani sad nakon svog poskupljenja, to znači da su Yettelovci od starta kršili ugovor nudeći ih tako.