Teixeira Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ako je renne u pravu, onda prava nisu otkupljena za celu ligu. Mozda imaju pravo prece kupovine.naravno da je renne u pravu, ja lazem...
Feindouno Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Moze li neko meni laiku da objasni kako je moguce da televizija koja je vlasnik prava i koja je valjda platila sve utakmice na pocetku sezone odjednom prestane da prenosi utakmice koje je platila?Znam da nije moje da pitam to ovde ali nije ni vase da odgovarate...
Moća Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Pa vidis valjda da kazu d anije otkupila za celu sezonu nego da ide kolo po kolo. Nije moje da ti kazem.
Milosh76 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 (edited) naravno da je renne u pravu, ja lazem...ajde onda nam objasni zasto i kako na Areni nema prenosa, koja su prava kupili, zasto neko drugi ne preuzme prava ako je Arena propala i sl. Sindrom "nije moje da pricam o tome" postaje zamoran. Edited April 3, 2011 by Milosh76
Frank Pembleton Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nije moje da pricaom o tome, ali jedna srpska TV je u svojim pocetcima kupovala tekme "na komad" e sad da li je to slucaj sa ATV ne znam, a i da znam nije moje da pricam o tome....
mandingo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 (edited) Meni nije jasno kako se nekoj televiziji isplati da kupuje utakmice 'na komad'. Sigurno kosta vise, znatno je teze da se prikupe sponzori.. itd. Edited April 3, 2011 by mandingo
Teixeira Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Meni nije jasno kako se nekoj televiziji isplati da kupuje utakmice 'na komad'. Sigurno kosta vise, znatno je teze da se prikupe sponzori.. itd.ma gluposti, zaista. renneovi postovi su u stilu nekog ostrashcenog choveka iz sbb-a, stvarno ne umem drugachije da objasnim one postove tipa "sad treba na kolenima da mole sbb da ih primi nazad" i sl. od pre par nedelja. da je namerno hteo da kaze neshto shto je dalje od prave problematike i istine, teshko da bi mogao neshto bolje da napishe.
gervasius twinkleminkleson Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ne znam sta ce biti sa arenom [nadam se u svakom slucaju da ce neko drugi da prenosi serie a i primeru u buducee], ali kako su megalomanski zapoceli projekat, ni malo me ne bi zacudilo da skroz puknu.
Grunf Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 (edited) ma gluposti, zaista. renneovi postovi su u stilu nekog ostrashcenog choveka iz sbb-a, stvarno ne umem drugachije da objasnim one postove tipa "sad treba na kolenima da mole sbb da ih primi nazad" i sl. od pre par nedelja. da je namerno hteo da kaze neshto shto je dalje od prave problematike i istine, teshko da bi mogao neshto bolje da napishe.pa dobro, daj ti onda nepristrasno navedi pravu problematiku i istinu. nisam sarkastican, stvarno pitam. Edited April 3, 2011 by Grunf
renne Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ok, ja više ovde neću napisati ni slova, neka Sonik lepo piše pošto on nije ostrašćen
ExicPL Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A i onako nije tvoje da pises.Insajderi, koje su sanse da se nesto od ovih prenosa pojavi na drugim televizijama?
nenad Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 aman ljudi, arena nema prenose jer iste nije ni platila. i da istina je da su oni u problemu jer su u budzetu racunali na par miliona od sbb-a, a sa njima se nisu dogovorili. i sad posto je strana prihoda u budzetu kratka za tih par miliona (jer je tesko ocekivati da oni mogu te pare da nadju negde drugde), mora i ova druga (troskovna strana) da se skrati za istu cifru. sto se kupovine prava za srbiju (za bilo koju ligu) tice, ona se kupuju iz (minimun) trece ruke i tu su svakakvi dogovori moguci. uopste me ne bi cudilo da ovi iz arene trenutno pokusavaju da se dogovore oko smanjenja cene po utakmici, ili bar o smanjenju broja utakmica koje ce prenositi do kraja sezone.
Frank Pembleton Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ok, ja više ovde neću napisati ni slova, neka Sonik lepo piše pošto on nije ostrašćenNije moje da pričam o tome, ali nemoj da praskaš odma'.
renne Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 MA neću više da se mešam, Sonik radi u Areni pa valjda najboelj zna šta se tamo dešava
Recommended Posts