Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Sta bi ovde? Oce li preziveti, zna li se?

Posted
Sta bi ovde? Oce li preziveti, zna li se?
raspored prenosa je bio uobichajen za vikend.
  • 2 weeks later...
Posted

sto danas nema italijanskog prvenstva?

Posted

Ja znam ali nije moje da pisem o tome ovde... :fantom:

Posted

verovatno opet rade na "unapređenju" programa, kvalitetu slike i emisione tehnike i bla, bla,bla.... angry.gifmožda ja budem poradio na "unapređenju" kućnog budžeta i prestanem da im plaćam bilo šta, ako se ovo nastavi.

Posted

To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.Ali naravno, nije moje da o tome pričam, čitajte Večernji.hr za dalja "uputstva"

Posted

A sve je pocelo posle svadje sa SBB.Da znam da je to uzrok problema, napisao bih sve u detalje.

Posted

Pa jel to toliko bitno da ih ni druge drzave ne izvlace? Gde su oni jos prisutni, koliko imaju pretplatnika (srbija/ukupno)?

Posted

Imaju u Hrvatskoj preko MaxTV-a nekih 50 hiljada

Posted
To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.Ali naravno, nije moje da o tome pričam, čitajte Večernji.hr za dalja "uputstva"
mozesh li ti, kao chovek chija su interesovanja "tv prava i prenosi", da mi objashnish kako si zamislio da "puknu" za seriju a ako je vlasnik tih (unapred placenih) prava jedan od vlansika arene? hvala.
Posted

Pa reći ću ti da prava nisu plaćena za sezonu, nego se plaćaju po utakmicama, a meni ako ne veruješ a ti pričaj sa gazdom svoji, pa će ti on objasniti lepo i potaman.

Posted (edited)

Da li to znaci da neka stanica moze da otkupi, recimo, samo derbi Milan - Inter i da to bude jedina utakmica u sezoni koju prenose?Da li se isto odnosi i na Primeru? Da li neka tv stanica kod nas moze da otkupi samo Real - Barselona? Ako je tako, da li znas zasto to niko ne radi?

Edited by Milosh76
Posted

Nisam ekspert ali pretpostavljam da je pojedinacna kupovina utakmica moguca samo u slucaju da neka druga TV stanica nije vec otkupila prava za celu ligu.

Posted
Pa reći ću ti da prava nisu plaćena za sezonu, nego se plaćaju po utakmicama, a meni ako ne veruješ a ti pričaj sa gazdom svoji, pa će ti on objasniti lepo i potaman.
ako je renne u pravu, onda prava nisu otkupljena za celu ligu. Mozda imaju pravo prece kupovine.