Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Sta bi ovde? Oce li preziveti, zna li se?

• Replies 1.5k
  • Views 157.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• napadaj
    napadaj

El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

• A šta da rade uopšte? Mislim, razumem da će svako imati ozbiljnu moralnu dilemu da li prenositi utakmicu između političko-sportskog podkasta Dejana Anđusa i reklame za neki NewsMax, ali šta treba ti l

Posted Images

Sta bi ovde? Oce li preziveti, zna li se?
raspored prenosa je bio uobichajen za vikend.
  • 2 weeks later...

sto danas nema italijanskog prvenstva?

Ja znam ali nije moje da pisem o tome ovde... :fantom:

verovatno opet rade na "unapređenju" programa, kvalitetu slike i emisione tehnike i bla, bla,bla.... angry.gifmožda ja budem poradio na "unapređenju" kućnog budžeta i prestanem da im plaćam bilo šta, ako se ovo nastavi.

To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.Ali naravno, nije moje da o tome pričam, čitajte Večernji.hr za dalja "uputstva"

A sve je pocelo posle svadje sa SBB.Da znam da je to uzrok problema, napisao bih sve u detalje.

To je uzrok problema, naravno

Pa jel to toliko bitno da ih ni druge drzave ne izvlace? Gde su oni jos prisutni, koliko imaju pretplatnika (srbija/ukupno)?

Imaju u Hrvatskoj preko MaxTV-a nekih 50 hiljada

To bi bilo to, definitivno su pukli za Seriju A, uskoro i za sve ostalo.Ali naravno, nije moje da o tome pričam, čitajte Večernji.hr za dalja "uputstva"
mozesh li ti, kao chovek chija su interesovanja "tv prava i prenosi", da mi objashnish kako si zamislio da "puknu" za seriju a ako je vlasnik tih (unapred placenih) prava jedan od vlansika arene? hvala.

Pa reći ću ti da prava nisu plaćena za sezonu, nego se plaćaju po utakmicama, a meni ako ne veruješ a ti pričaj sa gazdom svoji, pa će ti on objasniti lepo i potaman.

Da li to znaci da neka stanica moze da otkupi, recimo, samo derbi Milan - Inter i da to bude jedina utakmica u sezoni koju prenose?Da li se isto odnosi i na Primeru? Da li neka tv stanica kod nas moze da otkupi samo Real - Barselona? Ako je tako, da li znas zasto to niko ne radi?

Edited by Milosh76

Nisam ekspert ali pretpostavljam da je pojedinacna kupovina utakmica moguca samo u slucaju da neka druga TV stanica nije vec otkupila prava za celu ligu.

Pa reći ću ti da prava nisu plaćena za sezonu, nego se plaćaju po utakmicama, a meni ako ne veruješ a ti pričaj sa gazdom svoji, pa će ti on objasniti lepo i potaman.
ako je renne u pravu, onda prava nisu otkupljena za celu ligu. Mozda imaju pravo prece kupovine.