Ted Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 na sajtu ima najava prenosa italijanske i francuske lige za vikend.
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Pa koliko su to para trazili? Mislim nije ni Telekom u idealnoj situaciji jer veliki procenat ljudi su uzeli IPTV samo zborg Arene kao ja na primer.Ali dobro nije moje da pricam o tome.Pa mozda najavljena prodaja lelekoma i pregledanje papira ima uticaj na onos dveju firmi Ali nije na meni da pricam o tome....
Jozef K. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 who the fuck is Solak?tata za kabalInače, odgovori su tipski, samo menjaju naziv takmičenja Zbog određenih radova u sistemu prijema signala na pojedinim ligama i takmičenjima nismo u mogućnosti da emitujemo prenos NLB lige. Ovo se radi sa ciljem unapredjenja našeg sistema prijema signala i realizacije prenosa, kao i prevazilaženja eventaulnih budućih problema slične prirode. U narednom periodu očekujemo normalno emitovanje svih prenosa. Programsku šemu naše televizije pogledajte na linkuovo vam nisam rekao.
nenad Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Pa mozda najavljena prodaja lelekoma i pregledanje papira ima uticaj na onos dveju firmi Ali nije na meni da pricam o tome....ne verujem, previse je arena sitna za telekom da bi bilo bitno u kontekstu prodaje. u svakom slucaju kapiram da solak (direktor sbb-a) zadovoljno trlja ruke.
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ne verujem, previse je arena sitna za telekom da bi bilo bitno u kontekstu prodaje. u svakom slucaju kapiram da solak (direktor sbb-a) zadovoljno trlja ruke.Ma prodaja ili najava iste omogucava da koliko-toliko strucni ljudi malo listaju po TS i njihovim transakcijama...
Feindouno Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 na sajtu ima najava prenosa italijanske i francuske lige za vikend.Nije moje da pricam o tome ovde ali i pred prosli vikend su bile najave prenosa.
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nije moje da pitam jel ima liga sampona veceras?
nenad Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ma prodaja ili najava iste omogucava da koliko-toliko strucni ljudi malo listaju po TS i njihovim transakcijama...pa sta? ne bi preuzimanje arene bilo nelegalno.
Ted Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nije moje da pricam o tome ovde ali i pred prosli vikend su bile najave prenosa.Nije moje da iznosim zakljčke, niti mi je išta poznato o ovoj supertajnoj, osetljivoj i pipavoj stvari od državnog interesa, ali izražavam nadu da ne bi ovo stavljali u programsku šemo da nema mogućnosti i da se ispoštuje.
Frank Pembleton Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 pa sta? ne bi preuzimanje arene bilo nelegalno.Nije moje da pricam o tome ali za javna preduzece postoje pravila o odlivu novca, kao.
renne Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Vidim citiraju te i na drugim forumima, ali nije moje da ti ti javim
renne Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ZAGREB - Samo šest mjeseci od početka emitiranja Arene Sport na Max TV-u, daljnje emitiranje tog kanala na toj televiziji postalo je dvojbeno.Gdje je zapelo u pregovorima između Arene Sport i Max TV-a?Jučer se iz razgovora s obje strane nije moglo previše doznati.Ukinuti prijenosiPretplatnici sportskog paketa Max TV-a još od proteklog vikenda zakinuti su za velik broj prijenosa, iako za sportski paket plaćaju i po 80 kuna mjesečno, a prema neslužbenim informacijama, sportski paket ima više od 20 tisuća pretplatnika.Navodno, glavni problem je odugovlačenje sa sklapanjem konačnog ugovora. Jedan od čelnih ljudi Arene Sport, istaknuti komentator Željko Vela, jučer je kratko rekao: - Arena Sport i dalje se emitira na Max TV-u, a što će dalje biti, ne znam. Sve obveze podmirene.Ni na Max TV-u nisu bili raspoloženi za detaljnije objašnjenje situacije. Direktorica Odjela za odnose s javnošću HT-a Maja Weber rekla je da su, što se njihove strane tiče, sve ugovorne obaveze podmirenJutarnji list
nenad Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nije moje da pricam o tome ali za javna preduzece postoje pravila o odlivu novca, kao.kako funkcionisu ta pravila o odlivu novca u telekomu videli smo na primeru kupovine telekoma srpske. da ne govorimo o tome da bi preuzimanje arene, po razumnoj ceni, bilo racionalan poslovni potez.
Recommended Posts