ducca Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Koliko znam SK je prenosio NHL i prenosi i dalje, ali pojavio se playoff i na Areni, veceras Devils-Flyers. Ne znam kakav je dil ali prijatno iznenadjenje.Tek bejah danas na komentarima i takvo srbovanje odavno nisam video - ljudi koji su kupili pakete prosto se bune ako neki prenos ide na AS 1 i mole arenu da sve prenose prebaci na ostala 3 kanala da zaboga ne bi ispalo da oni dzabe placaju (ali sve prenose, ne sme slucajno neka utakmica da se nadje na free kanalu, odmah im devalvira 500 dinara) Iako znam gde zivim ne mogu a da se ne iznerviram kad vidim ovaj jad, a vidjam ga svakodnevno i na svakom koraku.
Frank Pembleton Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mirza na areni Mirza ili Edin ?Meni je ovaj drugi gotivniji, uslovno receno...
Кристофер Лумумбо Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mirza ili Edin ?Meni je ovaj drugi gotivniji, uslovno receno...edin je ubedljivo najbolji komentator u regionu (sad je to popularan izraz) dok je mirza neznalica. ako sam dobro razumeo oni su drugovi pa ga je verovatno ovaj dovukao. ma potpuno nebitno sve dok edin komentarise kosarku, samo sam morao da prokomentarisem dolazak ove legende. samo jos da kupe nba i elbidji moze da pocne.
Filipenko Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jesi li ti uzeo full Arena paket, Kojote?Inače, izvalio sam i gde se nalaze :) Stvarno je fensi zgradica :)
Venom Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 edin je ubedljivo najbolji komentator u regionu (sad je to popularan izraz) dok je mirza neznalica. ako sam dobro razumeo oni su drugovi pa ga je verovatno ovaj dovukao. ma potpuno nebitno sve dok edin komentarise kosarku, samo sam morao da prokomentarisem dolazak ove legende. samo jos da kupe nba i elbidji moze da pocne.Koliko sam shvatio Mirza je u marketingu i nece prenositi.
Кристофер Лумумбо Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jesi li ti uzeo full Arena paket, Kojote?Inače, izvalio sam i gde se nalaze :) Stvarno je fensi zgradica :)ma kakav full arena paket, od radijus vektora ne bi ni orah iz ruke uzeo. cuo sam da sbb opusteno daje podstanarima internet, samo potpise ugovor sa njima, a ova govda se nesto tripuju. steta sto ne mogu da promenim operatera.
Teixeira Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mirza na areni odavno ti je mirza tu, samo se nece nece preterano angazovati u komentarisanju :)
Frank Pembleton Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Koliko sam shvatio Mirza je u marketingu i nece prenositi.Pa on je sve po malo....A video si u zagrebu kako je capio mic <_< To ti je ono neka gazda ja ću da ovi nešto ne zaseru ;)
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 (edited) od danas je moguce uzeti iptv za dva televizora. najverovatnije cu otkazati kablovsku i uzeti ovo (ako uopste mogu da otkazem).plus ovohttp://www.telekom.nadlanu.com/iptv/default.aspx?ac=snews&ui=33922po ceni osnovnog paketa dobijaju se ostali. meni je najbitnije da imam ESPN i arena paket. Edited May 10, 2010 by kojot
Milosh76 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 od danas je moguce uzeti iptv za dva televizora. najverovatnije cu otkazati kablovsku i uzeti ovo (ako uopste mogu da otkazem).Za one koje zanima kako, a mrzi ih da pretrazuju Mesečna nadoknada za korišćenje dodatnog STB uređaja je 250 dinara, bez PDV-a, i odnosi se na iznajmljivanje dodatnog STB uređaja. Mesečna pretplata za odabrane Live TV pakete ostaje nepromenjena i sada se odnosi na oba TV prijemnika. Ova nadoknada biće prikazana na Vašem računu kao posebna stavka u okviru dodatnih usluga. Usluge Snimanje sadržaja i Video na zahtev (VoD) se naplaćuju po aktivaciji, nezavisno od toga sa kog uređaja ste aktivirali ove usluge.Dodatni STB uređaj možete povezati na Vaš TV prijemnik samostalno ili, ukoliko to želite, instalaciju će izvršiti naše tehničko lice. U tom slučaju, cena instalacije dodatnog STB uređaja je 1355, 09 dinara, bez PDV-a.
stevo glogovac Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 odavno ti je mirza tu, samo se nece nece preterano angazovati u komentarisanju :)koliko znam Mirza je glavni baja tamo, i dosta ljudi smatra da nema kapacitet da nosi projekat. inače, on i Edin idu na finale LŠ :)ceo projekat je odličan, sve je ulickano, dali su dvocifrenu milionsku cifru za prava, plaćaju dobro ljude...ali sa druge strane imaju neku mizeriju od pretplatnika. moje je mišljenje da će teško preživeti sa ovim konceptom. videćemo koliko mogu da izdrže ovako.
Далибор Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Odgovor na moje pianje sta prenose sledece sezone:Fudbal:1. Srpska Super Liga2. Liga Šampiona3. Liga Evrope4. Evropski Super Kup5. Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo 20146. Kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo 20127. Španska Primera8. Italijanska Serija A (Ekskluzivno na Areni Sport)9. Francuska Liga10. Francuski Kup11. Nemački Kup12. Grčki Šampionat13. Brazilski Šampionat14. Paulista Šampionat15. Kup Libertadores16. Kup Sudamericana17. MLS18. Tottenham TV19. Liverpool TV20. Arsenal TV21. Milan TVKošarka:1. NLB Jadranska Liga2. Španska ACB Liga3. Grčka košarkaška Liga4. NCAARukomet:1. EHF (uključujući Ligu Šampiona)2. Nemačka Bundes Liga3. Španska ASOBAL LigaOdbojka:1. CEV (uključujući Ligu Šampiona)2. World League (muškarci)3. World Cup (žene)4. FIVB Beach VolleyballVaterpolo:1. Svetska liga2. Prva vaterpolo liga3. Kup SrbijeHokej:1. Svetska prvenstva (utključujući Top Division)2. NHL3. KHLRagbi:1. Šest Nacija2. Međunarodno takmičenje3. Heineken Cup4. Top 14Američki sportovi:1. NFL2. CEFL (regionalna liga)3. Srpska Super liga4. NCAA koledž američki fudbal5. MLB bejzbolBoks:1. Sauerland2. Super šest3. Top RankMoto Sport:1. GT šampionat2. DTM3. Formula 34 .BTCC5. NaskarAtletika:1. Dijamantska liga2. Svetski Grand Prix u dvoraniPoker:1. Svetska Serija Poker2. Svetska Serija Poker Evropa3. Premier Liga Poker4. Poker European Tour
Teixeira Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) mlb bejzbol :D inache, ova koja odgovara na pitanja naravno nema bash preterano pojma o chemu pricha aka josh uvek nije izgubljena svaka nada da ce nba biti otet od ovih sbb idiota...btw i nlb je ekskluzivno na areni od sledece sezone, tj. nece vishe biti one sprdnje na koshavi. Edited June 12, 2010 by Teixeira
Кристофер Лумумбо Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 kako mrzim radijus vektor. ne postoji ni teoretska sansda uvedem arenu zati sti vlasnik stana mora da potpise ugovor.zanima me jedna stvar. radijus potpisuje ugovore samo sa vlasnikom stana ali su ranije potpisivali i sa podstanarima tako da je neki lik koji je ziveo ovde pre mene potpisao ugovor sa njima i zapalio. kako sada ja da raskinem taj ugovor sa njima i uzmem IP TV? jel moram da angazujem privatnog detektiva i nadjem tog podstanara? jel ima neko ideju?jbt, u celom svetu se trude da usluge dodju do korisnika sto jednostavnije dok kod nas ovako komplikuju i ako je u njihovom interesu da zarade novac.
Recommended Posts