gorance Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 (edited) ne pada mi na pamet da doplacujem za arenu 2,3 itd...zabole me kita sto prenose bilbao-valjadolid na 2,3 ili 4...ionako ima snimak sutradan,pa ko voli nek izvoli..ceo evropski fudbal je precenjen..iskreno, preko glave mi ga je..evo, ne secam se kad nisam 1/8 LS gledao..a to je bilo ove godine...jednostavno me mrzelo da gledam real-lyon ili man utd..ok, gledao sam onako, na mahove..sve skupa nekih 30-40'..premijer liga je ipak zakon, a njega imas u izobilju na rts-u..+ argentniska liga koju sam poceo da gledam u zadnje vreme, a koja je sigurno najsekspilinija na svetu...tamo niko nikog ne sljivi ni 2%..svi igraju na gol vise...jeste da nije kvalitet premijer lige (mada ni to nije sigurno jer bi boka ili river mogli da dobiju bez problema aston vilu ili tako neku ekipu,a i boka i river su pri zacelju) ,ali zato igraci ,stikle, tuneli, driblinzi - sve je tu..uostalom,nijedna drzava na svetu nama tako dobre igrace kao gauocosi tj njihove ekipe uglavnom imaju najvise agrentinaca, a ne kao celsi i ostali premijer ligasi koji su legija stranaca...ne smem ni da zamislim na sta bi licio cesli da igra samo sa englezima...a preko neta moze da se odgleda celo kolo arg lige bez problema... imaju takve termina da prakticno prenose sve meceve..naravno, kad imas vremena, tad odgledas..brazicli imaju ok timove, ali nevidjeno sporo igraju..covek zaspe dok gleda njihovu ligu, iako ti timovi se lako prilagode na brz fudbal, ali eto, kad igraju medjusobno igraju spor fudbal..najsimpaticnija ekipa u arg je rosario central..igraju sa igracima iz svoje skole..sve klicni od 21,22,23 godine, a igraju bas extra..kidanje i tracanja svih 90'...pun mi je *&%^& raznih stokeova, hulova, bilbao i ostalih...jebale ih arena i svi ostali kanalipravda za juznoamericki koktel! Edited March 12, 2010 by gorance
Ajant23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Stvarno već ispada smeno da Arena 1 ne može da prenosi onaj drugi meč LŠ-a. U stvari, tužno...
Кристофер Лумумбо Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ne znam sta se desava sa arenom, na svakih 5 minuta se prekida emitovanje i pise "kartica nije ubacen".
Кристофер Лумумбо Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jedan veliki za edina. covek ceo dan komentarise utakmice. evo, sada je zavrseno poluvreme jedne oni se odmah uklucuju u drugu, a ostao je prenos jos jedne kada se ova zavrsi. sto je najbolje, uopste se ne primecuje da prenosi ceo dan. covek voli kosarku i to se primecuje, iako radi od 17:00. car!
ducca Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 More sta ti znas Kojote, idi na sajt Arene pa da vidis kako srpska napredna mladez neblagonaklono gleda na cinjenicu da moraju da slusaju bosnjaka na srpskom kanalu. To se bre otiskaju u masovne bojkote ovog izdajnickog kanala...kad bi i zemlju jos izbojkotovali, mozda bi i bilo nesto od nas u doglednijoj buducnosti.
Teixeira Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 More sta ti znas Kojote, idi na sajt Arene pa da vidis kako srpska napredna mladez neblagonaklono gleda na cinjenicu da moraju da slusaju bosnjaka na srpskom kanalu. To se bre otiskaju u masovne bojkote ovog izdajnickog kanala...kad bi i zemlju jos izbojkotovali, mozda bi i bilo nesto od nas u doglednijoj buducnosti.pa da bre. treba tegiju dati da radi ncaa turnir...
Frank Pembleton Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 pa da bre. treba tegiju dati da radi ncaa turnir... Tegi FTW :Hail:
Кристофер Лумумбо Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 More sta ti znas Kojote, idi na sajt Arene pa da vidis kako srpska napredna mladez neblagonaklono gleda na cinjenicu da moraju da slusaju bosnjaka na srpskom kanalu. To se bre otiskaju u masovne bojkote ovog izdajnickog kanala...kad bi i zemlju jos izbojkotovali, mozda bi i bilo nesto od nas u doglednijoj buducnosti.jel ovo ozbiljno? boze, da li je moguce da su ljudi toliko retardirani?!
ducca Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 npr 2010-03-08 Pitanje #4091Vuk Vucetic Može li se znati kako se zove (preziva) onaj komentator sa naglaskom iz Bosne, na Arena 1 u nedelju ( juče), kad je bila košarka Olimpija - Partizan? Koliko sam ja shvatio, lik se zove EDIN? Hoćete li i dalje imati namjeru da za komentatore stavljate ljude van Srbije ? Taj se čovjek radovao svakoj grešci Partizana, a ja čak i nisam pristalica crno-belih, ali je bilo mučno slušati njegovo pokvareno komentarisanje. Hvala. 2010-01-09 Pitanje #1958Dragoljub Zašto bosanac sa obn-a komentariše utakmicu Zvevda FMP? Ako ne ispravite tu grešku ja se sigurno necu pretplatiti na vas paket, a ni mnogi moji prijatelji, a hteo sam. Takvi propusti su nedopustivi.Pozdrav mada ruku na srce videh i komentare podrske Edinu...
Teixeira Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 kakvi su to kraljevi. edin, inache fanatichni mrzitelj partizana i zvezde
Feindouno Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A ovaj kreten koji pise ijekavski gore kao slusa bolje od Edina, jea rajt.Drugi je jos bolji, on i drugari se nece pretplatiti, propade Arena
El Mago Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ima li iko podatke o broju ljudi koji plaćaju Arena paket?
Töölönlahti Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja i dalje ne plaćam, IPTV promocija. :PKazali da će nam cepiti 399đ za Arena-paket počevši od marta, ali su produžili, valjda jer nisu na vreme uveli full HD (trebalo je, rekoše mi, od 1. marta). A možda su samo generalno produžili promociju...
Milosh76 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) Ja i dalje ne plaćam, IPTV promocija. :PKazali da će nam cepiti 399đ za Arena-paket počevši od marta, ali su produžili, valjda jer nisu na vreme uveli full HD (trebalo je, rekoše mi, od 1. marta). A možda su samo generalno produžili promociju...Da li je tacno da IPTV ne moze na 2 tv-a ili tv i tv kartica na kompu? I kako to resiti Edited March 29, 2010 by Milosh76
Töölönlahti Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 E, nisam probavao (s kompa gledam samo kad moram stream, nemam wide već 19" pa mi bzvz da pored velikog televizora to radim), ali rekoše ljudi da može.@es: http://www.elitesecurity.org/t368185-0#2341497
Recommended Posts