Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Arena 1 skoro više ništa neće prenositi live. Nisu ni oni blesavi

Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.

On 26. 2. 2010. at 22:21, Filipenko said:
Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
  On 26. 2. 2010. at 22:29, kojot said:
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
  On 26. 2. 2010. at 23:10, Milosh76 said:
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
19:30 Kosava Košarka: Partizan - Zagreb, prenosPo jedna tekma po kolu...
  • 2 weeks later...

za 24h sve 4 arene idu u HD.http://www.tvarenasport.com/vesti/15639-full---arenasport-kanali.htmlnaravno, ko može da prati to.

Kvalitet slike drastično bolji

koji su kurac ostavili ton, a skremblovali sliku, samo da nas josh vishe prcaju i prave zazubice (jebeni radio prenos) :rant:...ocekivano Arena 1 UEFA...

Pa kao što sam i najavio, najlošiji će biti Arena 1, sve što valja se prebacilo na plaćeni paket

A koliko treba da se doplati za ostale Arene?

500

• Author

koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...

Edited by ducca

On 12. 3. 2010. at 13:51, Moca said:
A koliko treba da se doplati za ostale Arene?
Kako kod koga...PTT KSD trazi da se uplati MEGA PAKET za 400 dinara da bi se dobila i arena 2.3.4.

A onda će da krenu Arena 5, 6, 7 i 8.

On 12. 3. 2010. at 15:38, ducca said:
koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...
na ikomu nemash nishta sem keca ni u jednoj ponudi.