Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Arena 1 skoro više ništa neće prenositi live. Nisu ni oni blesavi

Posted

Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.

Posted
Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
Posted
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
Posted
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
19:30 Kosava Košarka: Partizan - Zagreb, prenosPo jedna tekma po kolu...
  • 2 weeks later...
Posted

za 24h sve 4 arene idu u HD.http://www.tvarenasport.com/vesti/15639-full---arenasport-kanali.htmlnaravno, ko može da prati to.

Posted

koji su kurac ostavili ton, a skremblovali sliku, samo da nas josh vishe prcaju i prave zazubice (jebeni radio prenos) :rant:...ocekivano Arena 1 UEFA...

Posted

Pa kao što sam i najavio, najlošiji će biti Arena 1, sve što valja se prebacilo na plaćeni paket

Posted

A koliko treba da se doplati za ostale Arene?

Posted (edited)

koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...

Edited by ducca
Posted
A koliko treba da se doplati za ostale Arene?
Kako kod koga...PTT KSD trazi da se uplati MEGA PAKET za 400 dinara da bi se dobila i arena 2.3.4.
Posted

A onda će da krenu Arena 5, 6, 7 i 8.

Posted
koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...
na ikomu nemash nishta sem keca ni u jednoj ponudi.