Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Arena 1 skoro više ništa neće prenositi live. Nisu ni oni blesavi

• Replies 1.5k
  • Views 160k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• napadaj
    napadaj

El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

• A šta da rade uopšte? Mislim, razumem da će svako imati ozbiljnu moralnu dilemu da li prenositi utakmicu između političko-sportskog podkasta Dejana Anđusa i reklame za neki NewsMax, ali šta treba ti l

Posted Images

Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.

Jbt, koja je sad to fora. Sada kada svi imaju Arenu 1, prebacuju na 2 i 3, sutra kada se kupe i ti paketi, šta će onda, prebaciće na 4, 5, 6? Sada gledam na sajtu, prenosi primere su na Areni 3.Govna neka jedu.
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
meni je najvise stalo do grcke lige i nlb lige, ali ne znam koji ce mi kurac ako ne prenose direktno?!
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
NBL bi trebalo da imas i na TV Kosava.
19:30 Kosava Košarka: Partizan - Zagreb, prenosPo jedna tekma po kolu...
  • 2 weeks later...

za 24h sve 4 arene idu u HD.http://www.tvarenasport.com/vesti/15639-full---arenasport-kanali.htmlnaravno, ko može da prati to.

Kvalitet slike drastično bolji

koji su kurac ostavili ton, a skremblovali sliku, samo da nas josh vishe prcaju i prave zazubice (jebeni radio prenos) :rant:...ocekivano Arena 1 UEFA...

Pa kao što sam i najavio, najlošiji će biti Arena 1, sve što valja se prebacilo na plaćeni paket

A koliko treba da se doplati za ostale Arene?

500

• Author

koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...

Edited by ducca

A koliko treba da se doplati za ostale Arene?
Kako kod koga...PTT KSD trazi da se uplati MEGA PAKET za 400 dinara da bi se dobila i arena 2.3.4.

A onda će da krenu Arena 5, 6, 7 i 8.

koliko znam treba i da se predje na digital, bar na IKOMu, na kojem cetvorke ni tako mislim nema u ponudi...
na ikomu nemash nishta sem keca ni u jednoj ponudi.