Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted
Jel ovo Edin sa OBN-a sa Vujcinom prenosi PAOK-Oly?
verovatno da posto je i jos jedan bosanac sa OBN visoko kotiran tamo sada...
Posted
Jel ovo Edin sa OBN-a sa Vujcinom prenosi PAOK-Oly?
snimak, da. prebacio sam bio na minut i uspeo da chujem kako pricha o childressu. ne moze da sakrije svoj man crush na njega, to ti je :D
Posted

Izgleda da je krenula arena 1 na vektoru, videcu kad dodjem kuci.

Posted

konacno arena 1 na vektoru :Hail:

Posted

Arena 2.3.4 ide u Mega paketu na PTT KDS koji kosta jos 400 dinara. Ne bi bilo mnogo da nisu povecali i pretplatu, tako da bi me doslo 1200 sa sve pretplatom... A net kakav nude, bolje da ga nemaju...

Posted

Aaaaaa...reno 1, moja, reno 1 :)Koji je najjeftiniji Vektor paket, nakon onog bazičnog u kome ide samo Arena 1, gde bih dobio i 2 i 3? Kod mene je kontra, kada vidim koliko su povećali cenu pretplate, maltene mi je onda svejedno da sunem još 300-400 dinara mesečno da bih imao da gledam pravi fudbal i najbolju ligu na svetu (Primeru), a ne samo ove tabadžije iz Britanijebine ili najgore utakmice serije A u multiprenosu sa holandskom ligom, uz probrane tekme belgijske i škotske lige..

Posted

aleluja!vas dvojicu ću da odrobijam ako dođem sa posla i vidim da je ispala.

Posted
Tri kanala, svi će biti u osnovnoj ponudi izvesno vreme. Posle će Arena 1 ostati u osnovnoj, krenuće i Arena 4 kao i Arena 1 HD naknadno.
Covek lepo napisao, jos pre 2 meseca, samo ne znam zasto se cudim sto su ukinuli 2.3.4...
Posted

Sutra prenose Jelen persu ligu...

Posted
Sutra prenose Jelen persu ligu...
a u nedelju u 21 prava stvar, pao-oly (kosharka naravno). trebalo bi da bude na kecu.
Posted

Ceniš da je to dovoljno dobra tekma da natera forumsku populaciju da se odvoji od Olje Bećković i prestižnog Utiska nedelje?

Posted

arena sa ovim prenosom minira olju pred odluchujucu emisiju?

Posted
a u nedelju u 21 prava stvar, pao-oly (kosharka naravno). trebalo bi da bude na kecu.
ma ne, to prenosi arena 2. uzas!
Posted
ma ne, to prenosi arena 2. uzas!
jbg, sad vidim i ja na sajtu. pogreshno mi reche drug...