Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Koji je drugi? Ja ne nalazim prenos ni na jednom drugom kanalu osim Arene Premium 1.

Edited by vememah

• Replies 1.5k
  • Views 163.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• napadaj
    napadaj

El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

• A šta da rade uopšte? Mislim, razumem da će svako imati ozbiljnu moralnu dilemu da li prenositi utakmicu između političko-sportskog podkasta Dejana Anđusa i reklame za neki NewsMax, ali šta treba ti l

Posted Images

1 minute ago, vememah said:

Koji je drugi? Ja ne nalazim prenos ni na jednom drugom kanalu osim Arene Premium 1.

Baš htedoh to da napišem.

Racionalno objašnjenje svakako ne postoji, zajebavaju korisnike zato što im se može.

Just now, Halvard said:

Racionalno objašnjenje svakako ne postoji, zajebavaju korisnike zato što im se može.

zato sto Novak nije uz vlast...

da je uz vlast islo bi na 10 Arena i RTSu...

Smanjuju popularnost sporta

5 minutes ago, vememah said:

Jedan feed je centralni teren ali to počinje od 14h, drugi feed je teren broj 1. Na ostalim kanalima će biti kad počne Danilovićka na jednom itd.

Edited by theanswer