June 12Jun 12 On 31. 5. 2025. at 18:46, omiljeni said:pravo da ti kažem, usraću se od "ulaganja" u motosport.sve se bojim da on tamo neće komentarisati i nfl, iako je u nfl sport uložio i o tom sportu zna manje od venoma ili freaka. to jest nema blage veze. a kontam da ni o formulama ne zna mnogo više.tako da ono, pušti me priča o "ulaganju" i neodustajanju.puna srbija ljudi koji su ceo život uložili da budu profesori istorije ili biologije, ali će dobiti otkaz jer su u obustavi i preći će da budu frizerke i da rade nokte ili će ugrađivati klime, ali treba imati razumevanje za jebanog Ercega i ne treba mu zamerati!?kad naši uskoro pobjede na izborima nadam se da će on komentarisanju motosporta najbliže prići ako mu daju u luna parku da proglašava pobednika za besplatnu vožnju na onim autićima što se sudarajuOn vrlo dobro poznaje moto sport i toga se drži.Nikada nije komentarisao NFL na TV i neće.To na podkastu se pojavljuje kao navijač i nema ambiciju da popuje.Na kraju krajeva u rom podkastu on je tu i kao čovek koji se iscimao da sve to organizuje sa svojom firmom.Ali nemoj to da te spreči da konstruišeš neke svoje teorije.On je o moto sportu više zaboravio nego što ćeš ti ikkada znati...
June 12Jun 12 on komentarisao utakmice ali bukvalno milion odsto. po šta se kladimo? index kod maje ili prase na letenci?ne kažem da popuje, samo kažem da nema pojma. i da je teeeeški pičić što je prešao kod ovih debila.
June 13Jun 13 5.2.2021.Karijeru je započeo u Sportskom žurnalu 1995. godine, nastavio je u sportskoj rubrici Politike od 1996. do 1999 godine. Zatim u SQ Magazinu, a potom je dobio prvi poziv na televiziju, u emisiju Đorđa Đenića „Moj svet brzine“, gde je bio redovan gost do 2006. godine i potpunog prelaska u TV vode, kao član redakcije Eurosporta. Konačno, 2009. godine je prešao u tada mladu ekipu Sport Kluba, gde i danas radi kao komentator za MotoGP, formulu 1 i NFL.https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/pet-na-pet-sran-erceg-nije-kraj-dok-nije-srecan-kraj/378023 Edited June 13Jun 13 by vememah
June 13Jun 13 14 hours ago, ducca said:Erceg je komentarisao NFL godinama na SK.još imam traume od njegovog i Žuletovog blebetanja i nezaklapanjahttps://parapsihopatologija.com/search/?&q=erceg&quick=1&type=forums_topic&item=20668&start_after=any&updated_after=any
June 13Jun 13 To se ne važi to je u vreme Žuleta 😉Ok to sam "izbrisao"...Računaj da sam izgubio opkladuA ta da je "pičkica što je prešao" to je glupost.
Friday at 06:234 days 30.06.se nešto pominjao kao kraj promo perioda posle kupovine SBBa, ili gresim?
Friday at 19:173 days On 26. 6. 2025. at 19:54, vememah said:republika.rs/vesti/drustvo/670505/telekom-srbija-njuzmaks-srbijaVucicev trbuhozborac koji kao pijani milijarder baca milijarde da bi suprug majke koja vise voli Andreja imao pristup kompletnim sportskim sadrzajima. Sirotinja koja nema par desetina evra da plati sve to od bedne penzije od hiljadu + evra.
Saturday at 06:553 days 11 hours ago, glibav said:Vucicev trbuhozborac koji kao pijani milijarder baca milijarde da bi prevareni suprug majke koja vise voli Andreja imao pristup kompletnim sportskim sadrzajima. Sirotinja koja nema par desetina evra da plati sve to od bedne penzije od hiljadu + evra.Dopunio sam ti ovo.
Yesterday at 11:021 day Ne kapiram ovo sadističko iživljavanje. Počeo Vimbldon, prenos na jednom kanalu, na SVIM ostalim reprize koječega. Palma 1996. vibes.Ološ raspala.
Yesterday at 11:471 day Lol, SK u Hrvatskoj prenosi na deset, jedini od njihovih 12 kanala (SK1-10, SK HD i Nova sport) koji ne prenose su SK3 i SK4. Edited yesterday at 11:501 day by vememah
Yesterday at 11:521 day 49 minutes ago, Halvard said:Ne kapiram ovo sadističko iživljavanje. Počeo Vimbldon, prenos na jednom kanalu, na SVIM ostalim reprize koječega. Palma 1996. vibes.Ološ raspala.Na dva kanala prenose. Plus ovi mečevi gde igraju naši teniseri. Kontam da neće da bacaju pare na komentatore, ali što ne puste feed sa svih terena kad već kanala imaju i na njima ništa ne prenose, ne znam.