Sunday at 08:415 days 10 hours ago, levi said:bilo je i na našem SK prenosa sa hrvatskim i bosanskim komentatorima,uostalom+ Neven Cvijanović, ekipa iz podcasta Tribina, svi su radili zajedno sa našim SportklubomPromašuješ poentu onoga šta je kums napisao, a i sam si sebi odgovorio: na NAŠEM SK je bilo takvih prenosa. Hrvatski SK je potpuno zasebni entitet, sa drugačijim pravilima. I čak i da tih pravila nema, teoretski, po tebi ima logike da dovedu srpske komentatore da preuzmu posao za koji već imaju sopstvene komentatore?
Sunday at 08:435 days 15 hours ago, Nikodije said:Ima portala koji dobro plaćaju. Znam da je Mozzart nudio Saši Ozmu veliku platu da pređe tamo.Pričamo o istom onom Mozzartu koji je isplaćivao plate celoj policiji dva meseca?
Sunday at 08:495 days Ima na hrvatskom Sport klubu i sada srpskih komentatora.Pre neki dan sam baš probao na par kanala. Višković je prenosio Đokovića a dvojica nemačku 3.ligu
Sunday at 18:025 days Sraman je napad Ješića na Ercega i Živkovića zbog dolaska na Arenu da bi dalje komentarisali F1 i MotoGP. Ostavio je više objava na Iksu o njima nego o kontramitingu, danima serucka.A kao da godinama ne gleda elitni fudbal, košarku i ostale nebitne sportove na državnim kanalima.Ova dvojica su prešli na Arenu nakon što su to gledaoci masovno tražili posle najave gašenja Sport kluba, a pogotovo nakon prvih i veoma loših prenosa sa komentatorima koji auto-moto nikad nisu radili.Nas korisnike SBB-a su preko noći prodali provajderu za kojeg kažu da je ruku pod ruku sa vlastima. Lično mi sasvim odgovara da dio pretplate koju ću dalje da plaćam ide za plate ljudima sa kojima je praćenje trka vrhunsko zadovoljstvo duže od 10 godina.
Sunday at 18:195 days Istripovao se Jesara oko Srdjana i Cacilenda.Ali evo vidim i potvrdu u komentarima za ono sto sam juce napisao. Srdjan ima firmu i njemu uopste nije bilo nuzno da prenosi trke. Verovatno je Paji potrebnije zbog love, pa se onda solidarisao da obojica nastave zajedno, posto je Paja katastrofa kada radi sam..
Sunday at 18:255 days Srki veliki opozicionar, govorio pumpaj pritisak u gumama, sigurno ne bi otišao u četnike 45-te da nije imao jak razlog
Sunday at 18:595 days Screenshot 20250413 192026 EON T...Screenshot 20250413 192026 EON TV — PostimagesĆaci na areni.
Sunday at 19:385 days El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni
Sunday at 20:025 days 2 minutes ago, napadaj said:El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele?kako nije, isto koliko je prestalo da navija za FKP zbog mirka marjanovića i KKP zbog ostoje
Monday at 07:404 days Sa RTV foruma:Čim se "stabilizuju" kreće naplaćivanje u paketima. Svi PREMIUM kanali koliko god da ih bude do 31.08 ili 30.09 biće u jednom paketu i naplaćivaće se. Kanali Arena Sport 1-10 će biti van toga dok i tu ne prenođu "foru" kako da zarađuju tj naplaćuju. Biće 10 evra tj do 1200 dinara.
Monday at 10:094 days 15 hours ago, Jimmy Kowalski said:Istripovao se Jesara oko Srdjana i Cacilenda.Ali evo vidim i potvrdu u komentarima za ono sto sam juce napisao. Srdjan ima firmu i njemu uopste nije bilo nuzno da prenosi trke. Verovatno je Paji potrebnije zbog love, pa se onda solidarisao da obojica nastave zajedno, posto je Paja katastrofa kada radi sam..Imanje firme nije isto sto i od firme moze da se zivi... posebno u slucaju pomenutog no poprilicno sam siguran da kinta ovde nije bila prelomni momenat.Erceg je na pola puta izmedju Kaleta i Ivana Stankovica po potrebi da prica, bude poznat i sve treba gledati i iz tog ugla.
Wednesday at 11:262 days Sa Bench foruma:Ljubitelji tenisa su samo na gubitku prelaskom na Arena Sport. Nestali su WTA turniri, ATP Minhen ne prenose, iako je najavljeno. Prenosi idu na jednom kanalu, samo jednom se desilo da prenose 2 meča istovremeno. Najave početak prenosa u 11h, a počnu u 12h, a mečevi se za to vreme uveliko igraju. Barem da ide nešto neodložno u to vreme, pa da imaju neko opravdanje za uključenje u drugom setu. Sve u svemu, za sada, jako loša pokrivenost teniskih turnira na Arena Sport kanalima.
7 hours ago7 hr On 10. 4. 2025. at 23:21, vememah said:Pomereno pokretanje Arene Premium 4 za ponedeljak.https://www.tvarenasport.com/tv-schemedokle se stiglo s ovim?