Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Ima portala koji dobro plaćaju. Znam da je Mozzart nudio Saši Ozmu veliku platu da pređe tamo.

jao, ima li života bez komentarisanja formule 1, i da li se to uopšte može nazvati životom : (

imali su izbor, kao i svi sendvičari, izabrali su da budu sluge režima

1 hour ago, copkillah said:

Pa komentatori se tu apsolutno ništa ne pitaju, a i nemaš baš mnogo opcija ako ti je komentarisanje glavni posao.

A i odnos prema zaposlenima je generalno, da budem blag, bio vrlo upitan.

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva.

Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvuju u pamflet emisijama, koji su tu sa agendom koja se vidi iz aviona itd. Ljudima što komentarišu formulu i tako zarađuju, u čemu je tu razlika u odnosu na sve druge koji plaćaju arene, mts ili slično. Ili ako hoćete da širimo dalje u čemu je razlika ljudi koji svoj neki psoao ne napuste pa ne stupe u generalni štrajk recimo.

1 minute ago, levi said:

jao, ima li života bez komentarisanja formule 1, i da li se to uopšte može nazvati životom : (

imali su izbor, kao i svi sendvičari, izabrali su da budu sluge režima

Što ne otkažeš arene? Kako gledaš tv?

Slažem se.

Malo mi je to kao ono kad je čini mi se Glišić napadao glumce. Bune se a glume u Telekomovim projektima. Onda komotno 90% ljudi može pištolj na slepoočnocu, jer skoro svakom možeš naći neku nedoslednost.

Plus taj narativ savršeno odgovara AV.

Edited by Milošica

3 minutes ago, Milošica said:

Slažem se.

Malo mi je to kao ono kad je čini mi se Glišić napadao glumce. Bune se a glume u Telekomovim projektima. Onda komotno 90% ljudi može pištolj na slepoočnocu, jer skoro svakom možeš naći neku nedoslednost.

Plus taj narativ savršeno odgovara AV.

Ok, ali jedno je kada mafiji plaćaš infostan, drugo je kada svojom voljom biraš da budeš kolega sa Anđusom na istoj televiziji.

Just now, Nikodije said:

Ok, ali jedno je kada mafiji plaćaš infostan, drugo je kada svojom voljom biraš da budeš kolega sa Anđusom na istoj televiziji.

Mnogi imamo gadne kolege, pa ne dajemo otkaz zbog toga.

3 minutes ago, Nikodije said:

Zavisi koliko si blizak sa dotičnim, da li te teraju da gostuješ sa njim u emisijama itd. Ovo je kao da kažeš da nema nijedan pošten pandur jer im je Dačić kolega. Mada to i nije daleko od istine. Ali kapiraš poentu.

kako to misliš da ima jedan pošten pandur, nezavisno od dačića?

22 minutes ago, Milošica said:

Mnogi imamo gadne kolege, pa ne dajemo otkaz zbog toga.

Nemamo Anđusa. To što je ta uštva zaposlena tamo i ima svoju trovačku emisiju dovoljno govori o prirodi tog medija.

Edited by Nikodije

Presao i Pedja Masina, evo ga prenosi Saudijce

3 hours ago, theanswer said:

Ovo je kao da kažeš da nema nijedan pošten pandur jer im je Dačić kolega.

ACAB!!!

Da li su imali opciju da pređu na SK HR? Ili ih je Šolak ostavio golih dupeta na vetrometini?

ma daj kakav crni hrvatski sk

pa njima je oruđe jezik, zamsili da ti ovde od sutra prenosi fudbal mićo dušanović

nije baš najpametniji poslovni potez producenta, da se blago izrazim

bilo je i na našem SK prenosa sa hrvatskim i bosanskim komentatorima,

uostalom

Screenshotfrom2015-09-0719-51-2346618702

+ Neven Cvijanović, ekipa iz podcasta Tribina, svi su radili zajedno sa našim Sportklubom

Edited by levi