Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
u dnevniku tehnicki problemi, 2 puta
poslali lika da snima mobilnim telefonom (doduse fina slika)
na pinku isto tehnicki problemi, dron snimio prvih 5 protestanata na gazeli, posle crkla baterija
protest.thumb.jpg.0c80afebd7bba08d0da9a8fec5696395.jpg

Imali su ekipu na terenu snimatelj tonac i novinar.

....shiit has hit the fan.
Posted

Onače stigo vam je ferman da "normalizujete" program odmah.
Evrovizija se vraća na prvi program.

....shiit has hit the fan.

Posted

Na n1 su bile 4 slike u istom trenutku, samo je jedna bila u problemu.

Sto se fermana tice, u proslu nedelju se znalo da finale ide na rts1, ako prodje srbija.

Posted

Ajde da ne bude da uvek pljujem RTS.

Ova sada uključenja idu preko javnih mobilnih mreža. RTS je ranije imao sprave sa dve kartice kod dve mreže, ali mislim da sada imaju samo mts kartice, a mts mreža je prilično prebukirana u poslednje vreme (iako na nepristrasnom istraživanju RATEL-a dobijaju nagrade za najbolju mrežu)

Sa druge strane, koliko znam, ovi šolakovi imaju A1.

Tako da nije nemoguće da su zaista imali problem.

...a za sve ostalo

:twak:

• Hvala 1
Posted

ja sam na mtsu, pokušavala sam da uključim eon da vidim šta javlja n1, nisam uspela 5 sekundi da sastavim na netu

Posted

Hmmmm...zašto prenos telefonom/tehničke smetnje baš sada i kome to odgovara? :wicked:

Kako god, RTS mora pasti posle ovih protesta. Ne sme se ostati samo na smenama čelnika REMa i RTSa jer će opet ubaciti svoje ljude i to suštinski neće dati nikakve rezultate. Osim smena, treba dobiti svakodnevne termine na RTS1 posle Dnevnika za TV duele. Pa odatle tovariti Pink i Happy.

Posted

pa na rts je u toku konkurs za direktora, urednika inf programa, zabavnog…

kakav rts, rem, hepi i pink…

• +1 1
Posted

To je bio prvi zahtev koji je kružio ovih dana, ne bih da taj zahtev ostane samo na smeni.

• +1 1
Posted (edited)

hvala hefaca. znači u dvadesetom minutu dnevnika na javnom servisu ide vest o događaju dana u srbiji.

Edited by djordje geprat
Posted

Jbg... I to je direktno prst u oko. Posebno sto se fura prica o sacici na pinku i hepiju, sto, a u centralnom, jutarnjem, vecernjem dnevniku, na sajtu slika govori drugacije. Da je to bila vest dana u dnevniku, jos bi vise ljudi bilo. Nisu smeli i legitimno je traziti oslobadjanje rts. Sad da li ce se to dobiti smenom... 

I u devetom minutu je bio pokusaj izvestaja o protestu, jadno, ali dvadeseti bi bilo bas prejadno.

Posted

da se vratimo na pljuvanje.

Večeras malo bolje rade ton, ali se na radiju RTS1 aka Radio Beograd 1 čuje daleko bolje nego preko tv RTS1

Posted
21 hours ago, ragasto said:

Hmmmm...zašto prenos telefonom/tehničke smetnje baš sada i kome to odgovara? :wicked:

Ne prenosi se telefonom, nego se koristi javna mobilna mreža za ip vezu

• Hvala 1
Posted
23 hours ago, slepa živana said:

ja sam na mtsu, pokušavala sam da uključim eon da vidim šta javlja n1, nisam uspela 5 sekundi da sastavim na netu

Ja sam na A1. Baš u vreme protesta sam slao ženi neki video.

Umesto 2,3 min upload-a trajalo je 30 min.

• +1 1
Posted

i kums i velja vam rekose da prenos ide preko GSM mreze. onoliko ljudi zatrpa bazne stanice.  ne znam da li bi i ranac radio bez problema. nije ni to prostor sa previse stanica, nesto na desnoj, a nesto na levoj obaji save. 

ako bi morao da procenim 90% smetnje, 5% diverzija i 5% neznanje.

• +1 1
Posted

vrv bi i ranac imao preveliko kašnjenje(10-20 sekundi) al bi išlo lakše sa 6 ili 8 kartica nego sa jedne

ovo je prosto neimanje muda producenta(urednika vesti) da pošalje ekipu adekvatnu događaju

n1 i una i svi ostali koji su imali lajvove sa događaja nisu imali problema

pa ni pink