kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 tu se javlja jedan problem, kada nije snimljeno pa nema šta da se rikoverujetm nisam baš uhvatio gde je zaplet oko ovoga sada, nije me preterano interesovalo
Frank Pembleton Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Nije im prvi put.Ovo što sam ja čuo je bilo to, nije imalo šta da se spašava.Cenim da je to stara PTC priča daš pare za neki ludači hardver/sistem ali, kao uštediš pa onda ne kupiš sve nego 80%, i onda cvrc... ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted January 1, 2022 Posted January 1, 2022 Jel večeras Toma? ... Shiit has hit the fan
vememah Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Bjela pobedio Antonijevića. Rejting Tome juče 26,3%, a Dare u februaru 26,2%.
Jimmy Kowalski Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 36 minutes ago, vememah said: Bjela pobedio Antonijevića. Rejting Tome juče 26,3%, a Dare u februaru 26,2%. LL Cool J - Mama Said Knock You Out 1
colonelo Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 U kviz-šou programu Ja volim Srbiju, u prethodnoj emisiji u Neletovoj ekipi bio Ognjwn Koroman, a u ovoj Dača Ikodinović...
andrija-king Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Celog života svoju rôdjenu sestru sam zvao Aleksandra, otprilike zvuči kao što je Toma Zdravković otpevao u jednoj svojoj pesmi, a onda posle 4 décenije saznam da je to nepravilan izgovor, zato što je tako naložio neki PreCednik Aléksandar Vučić... Voditeljke jutarnjeg programa i prezenteri vesti na radiju 1 i 2 su mi vrh debilizacije i proseravanja, i bacanja akcenata bez ikakve potrebe i logike... Sumnjam da se dešava neko takmičenje ko će više da se uzlupeta sa izmišljenim I izopačenim akcentovanjem Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk 3 1
đorđe geprat Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 toliko seru sa tim novim akcentovanjem, da će da postane nepodnošljivo. ja znam da se onaj momak na novoj zove danilo i svejedno mi je na kome je slogu akcenat. a kada bi me ispravio što sam akcenat stavio na poslednji slog, čudno bigh ga pogledao umesto da mu kažem da ne kenja. 1
Recommended Posts