msv Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Klanšček na N1: U Srbiji je registrovano ~120 stranaka. Po kom kriterijumu ćemo dati nekoj od njih prostor na RTS-u?
msv Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Otišao je na predavanje o kulturnoj baštini Vračara u zgradi Opštine Vračar, nestalo je struje i ono je prebačeno u prostorije SNS Vračar. Tako je uslikan tamo 2
morgana Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 18 hours ago, msv said: autor je napravio slucajnu gresku, i mislila sam da je tako. https://www.danas.rs/kultura/kako-je-na-rts-vucic-postao-clan-idola 1
djeneralche Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Na RTSu neki profesor Uros Delevic, voditeljka lagano tiltuje koliko ne zna sta vise da kaze. Da gleda ovo psiho lagano bi palo neko lomljenje brava.
fusion_ Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Dobra im ova praksa da skrate dnevnik za pola kako bi stigli emitovati Porodično blago pre utakmice.
napadaj Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Na RTSu neki profesor Uros Delevic, voditeljka lagano tiltuje koliko ne zna sta vise da kaze. Da gleda ovo psiho lagano bi palo neko lomljenje brava.Isto sam pomislio i zapitao se otkud to da su ga uopšte pozvali na RTS. Sjajno gostovanje, ali ne po režim. 1
James Marshall Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 4 minutes ago, napadaj said: 1 hour ago, djeneralche said: Na RTSu neki profesor Uros Delevic, voditeljka lagano tiltuje koliko ne zna sta vise da kaze. Da gleda ovo psiho lagano bi palo neko lomljenje brava. Isto sam pomislio i zapitao se otkud to da su ga uopšte pozvali na RTS. Sjajno gostovanje, ali ne po režim. Kad, šta, gdje, povodom čega? Ne mora link, samo koja emisija, koji termin
napadaj Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 3 minutes ago, James Marshall said: Kad, šta, gdje, povodom čega? Ne mora link, samo koja emisija, koji termin Oko magazin, a termin danas popodne oko 6, čini mi se. 1 1
nisam ja Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 mijaljević pokido danas ja da sam srki ja bi mu uskočio u komentatorsku kabinu. a ovaj sad kaže super što vidimo ove etiopljanine™
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) u ptc vestima saopštavaju da je predsednik na svom insta nalogu objavio da gostuje, paz sad na ptc-u jbt koliko su oni jadni Edited August 1, 2021 by kud u maglu Simoviću 1 3
de Sisti Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Saznali su na instagramu da dolazi, istrazivacko novinarstvo 4
Recommended Posts