July 21, 20213 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Uhvatio sam sebe da sam krenuo da vidim biografiju, a onda shvatio: Pa jbte on je mogao da napiše bukvalno bilo šta tu, ko da to ima ikakve veze. ... Shiit has hit the fan Bitno da je izjavio danas da Đilas laže... A ukucaš u google "kalanšček pink" a ono serijal... Jbt,... Ma može da izjavi bilo šta, bole ga...
July 21, 20213 yr 7 hours ago, foto said: najjaca tacka biografije klansceka je saradnja sa mirom otasevic i bojanom andric '90tih Slale su ga po burek?
July 25, 20213 yr Što? Mislim šta je drugačije u odnosu na sve prethodne neke specijalne emisije ovog tipa, osim što je manje veselo (sa više gostiju u istom trenutku) i pevljivo (jel pevao neko uživo)?Meni smeta što ne pokrivaju OI, prikazuju besmislene reprize u sred živih takmičenja i sl.gluposti.Čujem da su pojedini iz ekipe u Tokiju bili sa nekim u kontaktu, sedeli pored, koji su pozitivni.
July 25, 20213 yr Što? Mislim šta je drugačije u odnosu na sve prethodne neke specijalne emisije ovog tipa, osim što je manje veselo (sa više gostiju u istom trenutku) i pevljivo (jel pevao neko uživo)?Smotano, spetljano, lupetanje...O tom narodnom veselju je suvišno pričati. ... Shiit has hit the fan
July 25, 20213 yr 2 hours ago, James Marshall said: Blokiran mi je RTS većinu vremena, hvala lokalnoj regulativi. Ti u Bosni?
July 25, 20213 yr Nisam probao, šljaka mi EON na smart TV 😁 za lokalne provajdere isto nisam siguran da puštaju fid Ali ES plejer bombonica
July 25, 20213 yr Smotano, spetljano, lupetanje...O tom narodnom veselju je suvišno pričati. ... Shiit has hit the fanPa to ti kažem, neinovativni i nemaštoviti uvek bili.
July 25, 20213 yr Pa to ti kažem, neinovativni i nemaštoviti uvek bili.Mada je holivud za one nesretne sa SK... ... Shiit has hit the fan
July 26, 20213 yr Šta rade bre sa ovom slikom u direktnim prenosima. Secka kao što je seckala u prenosima iz NTSC zemalja sedamdesetih i osamdesetih.