radisa Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Uhvatio sam sebe da sam krenuo da vidim biografiju, a onda shvatio: Pa jbte on je mogao da napiše bukvalno bilo šta tu, ko da to ima ikakve veze. ... Shiit has hit the fan Bitno da je izjavio danas da Đilas laže... A ukucaš u google "kalanšček pink" a ono serijal... Jbt,... Ma može da izjavi bilo šta, bole ga...
msv Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 7 hours ago, foto said: najjaca tacka biografije klansceka je saradnja sa mirom otasevic i bojanom andric '90tih Slale su ga po burek?
foto Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Ne znam ali rad sa njih dve mu je (u mojim ocima) najjaca tacka u CVju.
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Kakav transfer blama ovo "Olimpijsko popodne" ... Shiit has hit the fan
Jumanji Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Što? Mislim šta je drugačije u odnosu na sve prethodne neke specijalne emisije ovog tipa, osim što je manje veselo (sa više gostiju u istom trenutku) i pevljivo (jel pevao neko uživo)?Meni smeta što ne pokrivaju OI, prikazuju besmislene reprize u sred živih takmičenja i sl.gluposti.Čujem da su pojedini iz ekipe u Tokiju bili sa nekim u kontaktu, sedeli pored, koji su pozitivni.
napadaj Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Kakav je ovo igrokaz sa nekakvim pregledima i ko je ovaj neduhoviti Stefan? 1
James Marshall Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Blokiran mi je RTS većinu vremena, hvala lokalnoj regulativi. 1
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Što? Mislim šta je drugačije u odnosu na sve prethodne neke specijalne emisije ovog tipa, osim što je manje veselo (sa više gostiju u istom trenutku) i pevljivo (jel pevao neko uživo)?Smotano, spetljano, lupetanje...O tom narodnom veselju je suvišno pričati. ... Shiit has hit the fan
renne Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 2 hours ago, James Marshall said: Blokiran mi je RTS većinu vremena, hvala lokalnoj regulativi. Ti u Bosni? 1
James Marshall Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Nisam probao, šljaka mi EON na smart TV 😁 za lokalne provajdere isto nisam siguran da puštaju fid Ali ES plejer bombonica 1
Jumanji Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Smotano, spetljano, lupetanje...O tom narodnom veselju je suvišno pričati. ... Shiit has hit the fanPa to ti kažem, neinovativni i nemaštoviti uvek bili. 1
Frank Pembleton Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Pa to ti kažem, neinovativni i nemaštoviti uvek bili.Mada je holivud za one nesretne sa SK... ... Shiit has hit the fan 1
dvb-t manijak Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Šta rade bre sa ovom slikom u direktnim prenosima. Secka kao što je seckala u prenosima iz NTSC zemalja sedamdesetih i osamdesetih.
Recommended Posts