kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 pitanje je članske karte, ako se učlanio veće moj info je karadžić
foto Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 milo mi je. mada sta je sve radio, ozbiljnose nametnuo kakve su njegove organizcone spsobnosti za ceo taj sistem, ne znam
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 4 minutes ago, foto said: kakve su njegove organizcone spsobnosti za ceo taj sistem, ne znam pojelo bi ga, kao i svakog pre njega
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 milo mi je. mada sta je sve radio, ozbiljnose nametnuo kakve su njegove organizcone spsobnosti za ceo taj sistem, ne znamSlušaj, zna on ekipu[emoji769], radio onomad sa Mrkonjom onu kampanju "pre roka", tako da mu nisu strani ti "igrači".Ali lično mislim da neko ko je, kao on, u toj oblasti dostigao taj kvalitet, nisam siguran da tu ima prostora za sve druge stvari koje mu trebaju na tom mestu.Obaška što koliko znam on ne ispunjava taj uslovno 10 godina na rukovodećim poslovima.I ovo što kaže kums, iako je proveo ceo vek u ptc, pojelo bi ga...Ja ne bih voleo da se to desi, pomalo i njega radi. .... Shiit has hit the fan!
Milosh76 Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 pitanje je članske karte, ako se učlanio veće moj info je karadžićKoji Karadzic? Za direktora ili gl. urednika?
msv Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 (edited) Dragan Karadžić sa novog B92, za direktora. Edited July 6, 2020 by msv
jorma shparga Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Dragan Karadzic je toliko govno od coveka da ima wildcard propusnicu za konkurs za direktorsko mesto na rts a kako ovde uvek najgori isplivaju onda je vrlo verovatno on novi bujosevic
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 (edited) mrtva trka između njega i milutinovića Edited July 6, 2020 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Nema Karadzica... http://rs.n1info.com/Vesti/a617124/UO-RTS-Dve-prijave-za-direktora-ispunjavaju-uslove-Bujoseviceva-nepotpisana.html Upravni odbor Radio-televizije Srbije razmotrio je pristigle prijave kandidata za imenovanje generalnog direktora RTS, po raspisanom javnom konkursu i doneo odluku da dve prijave ispunjavaju formalno pravne uslove konkursa - Vasko Vasović i Marko Milutinović. U saopštenju UO RTS navodi se da je blagovremeno stiglo pet prijava, i da su kandidati bili i Svetislav Nedeljković, Vladimir Palikuća i Dragan Bujošević. Nedeljković, kako se navodi, ne ispunjava uslov u pogledu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u trajanju od 10 godina, a taj uslov ne ispunjava ni Palikuća. Bujoševićeva prijava na konkurs nije potpisana, saopštio je UO RTS. U skladu sa Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica, Upravni odbor će, nakon razgovora sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, odluku o imenovanju generalnog direktora doneti u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs.
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Voleo bih da vidim kojih 10 godina su ispunili Milutinović i Vasović.BTW, mislim da je na prošlom konkursu bio kandidat brat M. Milutinovića koji dobro "umrežen" u SNS...Ponavljam ne bih voleo da na tom mestu za vakta ovih bude Vasović.Neće moći ništa da uradi. .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 (edited) milutin je bio direktor pgp ptc a vesko je bio direktor, al fotografije Edited July 6, 2020 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 milutin je bio direktor pgp ptc a vesko je bio direktor, al fotografije10 godina? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts