June 30, 20204 yr Pustio sam više puta snimak, i baš sam se usredsredio da čujem. I meni izgleda da kaže: oka
July 3, 20204 yr Zato što je i sam. Pa sreća naša pa nemamo atomsku, nekom ovakvom bi dali da je glanca, otišli bismo u tri pičke lijepe materine dok si rek'o Maja Gojković.
July 3, 20204 yr vlajko prezupčio jbt kako su samo u stanju da od svega naprave grotesku Mijaljević?Ne znam šta izvodi...Kamermani su svakako na kafi ispred... .... Shiit has hit the fan!
July 3, 20204 yr ma to sam video još juče, al mislio da sam istripovao. bila nedićka na početku bez maske 101% to sam video, bacio sam pogled na sportski deo gde je bila jeftićka koja je imala masku, i posle nje je bila nedićka na odjavi koja je imala masku jedino racuonalno, al idiotsko, objašnjenje je da nose masku kad ih je dvoje za astalom brod ludaka
July 6, 20204 yr Tako su u konkurenciji za novog generalnog direktora javnog servisa ostala samo dva kanditata, čije su prijave prihvaćene – direktor fotografije javnog servisa Vasko Vasović i odgovorni urednik PGP RTS-a Marko Milutinović. Ko su ova dvojica?
July 6, 20204 yr vesko je njihov snimatelj tj dir fotografije, a ovaj milutinović je julovsko govedo bio na 3k onomad ja bih se kladio na karadžića