Filozof manijak Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Pustio sam više puta snimak, i baš sam se usredsredio da čujem. I meni izgleda da kaže: oka
Frank Pembleton Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 koje? rukovodeće mesto 10 godina?Pa da. .... Shiit has hit the fan!
đorđe geprat Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 baletić, čkonjević....... jel živa spomenka jović?
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 vlajko prezupčio jbt kako su samo u stanju da od svega naprave grotesku
James Marshall Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Zato što je i sam. Pa sreća naša pa nemamo atomsku, nekom ovakvom bi dali da je glanca, otišli bismo u tri pičke lijepe materine dok si rek'o Maja Gojković.
Frank Pembleton Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 vlajko prezupčio jbt kako su samo u stanju da od svega naprave grotesku Mijaljević?Ne znam šta izvodi...Kamermani su svakako na kafi ispred... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 ma to sam video još juče, al mislio da sam istripovao. bila nedićka na početku bez maske 101% to sam video, bacio sam pogled na sportski deo gde je bila jeftićka koja je imala masku, i posle nje je bila nedićka na odjavi koja je imala masku jedino racuonalno, al idiotsko, objašnjenje je da nose masku kad ih je dvoje za astalom brod ludaka
Milosh76 Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Tako su u konkurenciji za novog generalnog direktora javnog servisa ostala samo dva kanditata, čije su prijave prihvaćene – direktor fotografije javnog servisa Vasko Vasović i odgovorni urednik PGP RTS-a Marko Milutinović. Ko su ova dvojica?
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 vesko je njihov snimatelj tj dir fotografije, a ovaj milutinović je julovsko govedo bio na 3k onomad ja bih se kladio na karadžića
James Marshall Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Milutinović, to je onaj zalizani Šćepan Šćekić?
Recommended Posts