levi Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 posle dužeg vremena zakačio malo Dnevnik. pa ovo je više Srbija danas i Žikina šarenica, nego centralna informativna emisija kakva gomila nebitnih kolažnih priloga ni o čemu, bez ikakvog informativnog sadržaja, i sve to već debelo u 8:15. mogli su komotno da završe u 19.55 + 5 minuta sport, vreme i reklame, taman su toliko imali informativnog materijala
Malvo Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 (edited) Redovno u informativnim emisijama, ne znam da li i na Dnevniku ali svakako u Jutarnjem i na vestima, daju prilog kako je predsednik Srbije nesto postavio na instagramu. Prvi put rekoh hajde, malo cudno, ali dobro... no nakon toga sam jos dva puta uhvatio istovetni prilog sa drugim instagram postom. Edited April 9, 2020 by Malvo
Arkadija Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 On 4.4.2020. at 20:35, levi said: posle dužeg vremena zakačio malo Dnevnik. pa ovo je više Srbija danas i Žikina šarenica, nego centralna informativna emisija kakva gomila nebitnih kolažnih priloga ni o čemu, bez ikakvog informativnog sadržaja, i sve to već debelo u 8:15. mogli su komotno da završe u 19.55 + 5 minuta sport, vreme i reklame, taman su toliko imali informativnog materijala Da,da i silni prilozi iz Španije, Amerike, Italije, sa ve snimcima intenzivnih jedinica, a kod nas, otprilike, ne sme da se slika zgrada Infektivne klinike. Pa onda beskrajni razgovori sa našim ambasadorima. Strašno.
Reaktor Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 ko me jebe kad ne umem da ugasim tv posle slagalice. sad slušam novu verziju pesme "za milion godina" i krstim se levom rukom... ali onaj massimov deo "kada reči šture, pokušaju da nađu izgovooor" imitiram perfektno, nema mi ravnog
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 55 minutes ago, Reaktor said: ko me jebe kad ne umem da ugasim tv posle slagalice. sad slušam novu verziju pesme "za milion godina" i krstim se levom rukom... ali onaj massimov deo "kada reči šture, pokušaju da nađu izgovooor" imitiram perfektno, nema mi ravnog neka bude svima aprijatno
Frank Pembleton Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Pozvaću se na tzv. @gospa buba zakon: Znaš kad ću da kliknem na ovo! ... Shiit has hit the fan...
Malvo Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Ne mogu da se otmem utisku da se ova Potera steluje na toliko nacina...
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Znaš kad ću da kliknem na ovo! što? baš je kjut potrudili se ljudi
pt 2.0 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što? baš je kjut Vredelo je pogledati samo zbog tipa iz Kerbera. Za njega vreme ne prolazi... ne teče. Stoji u tački one frizure Respect i za Ivanu Negativ na livadi Kučka Leontina ladno peva moj... mislim Marinin stih Moram da pogledam ponovo posle na ekranu kompjutera. Ovo na mobu pola ne znam koji su...
slepa živana Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 3 hours ago, Reaktor said: ali onaj bebekov deo "i dok noć u kojoj nema zvezda, caruje" imitiram perfektno, nema mi ravnog 1 hour ago, pt 2.0 said: Vredelo je pogledati samo zbog tipa iz Kerbera. Za njega vreme ne prolazi... ne teče. Stoji u tački one frizure
hefaca Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Pa tu je Baca Srpcic I Zana 😂 ti kovrdzavi ne stare
mraki Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Dnevnik Dijane Budisavljević na prvom kanalu upravo...
*edited by mod Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 On 21.4.2020. at 4:25, kud u maglu Simoviću said: neka bude svima aprijatno Uh bas neprijatnost. Doduse trecinu ne mogu da prepoznam to je valjda ok. Negativni utisak, Zivic izgleda kao da ga je Korona prelezala pre jedno 3 dana. Pozitivni utisak, ko je plavusa sto peva na srebrni mikrofon?
ragasto Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Peva i Rastko Jankovic, to je dovoljan razlog da svi pogledaju.
Recommended Posts