April 4, 20205 yr posle dužeg vremena zakačio malo Dnevnik. pa ovo je više Srbija danas i Žikina šarenica, nego centralna informativna emisija kakva gomila nebitnih kolažnih priloga ni o čemu, bez ikakvog informativnog sadržaja, i sve to već debelo u 8:15. mogli su komotno da završe u 19.55 + 5 minuta sport, vreme i reklame, taman su toliko imali informativnog materijala
April 9, 20205 yr Redovno u informativnim emisijama, ne znam da li i na Dnevniku ali svakako u Jutarnjem i na vestima, daju prilog kako je predsednik Srbije nesto postavio na instagramu. Prvi put rekoh hajde, malo cudno, ali dobro... no nakon toga sam jos dva puta uhvatio istovetni prilog sa drugim instagram postom. Edited April 9, 20205 yr by Malvo
April 9, 20205 yr On 4.4.2020. at 20:35, levi said: posle dužeg vremena zakačio malo Dnevnik. pa ovo je više Srbija danas i Žikina šarenica, nego centralna informativna emisija kakva gomila nebitnih kolažnih priloga ni o čemu, bez ikakvog informativnog sadržaja, i sve to već debelo u 8:15. mogli su komotno da završe u 19.55 + 5 minuta sport, vreme i reklame, taman su toliko imali informativnog materijala Da,da i silni prilozi iz Španije, Amerike, Italije, sa ve snimcima intenzivnih jedinica, a kod nas, otprilike, ne sme da se slika zgrada Infektivne klinike. Pa onda beskrajni razgovori sa našim ambasadorima. Strašno.
April 20, 20205 yr ko me jebe kad ne umem da ugasim tv posle slagalice. sad slušam novu verziju pesme "za milion godina" i krstim se levom rukom... ali onaj massimov deo "kada reči šture, pokušaju da nađu izgovooor" imitiram perfektno, nema mi ravnog
April 20, 20205 yr 55 minutes ago, Reaktor said: ko me jebe kad ne umem da ugasim tv posle slagalice. sad slušam novu verziju pesme "za milion godina" i krstim se levom rukom... ali onaj massimov deo "kada reči šture, pokušaju da nađu izgovooor" imitiram perfektno, nema mi ravnog neka bude svima aprijatno
April 20, 20205 yr Pozvaću se na tzv. @gospa buba zakon: Znaš kad ću da kliknem na ovo! ... Shiit has hit the fan...
April 20, 20205 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Znaš kad ću da kliknem na ovo! što? baš je kjut potrudili se ljudi
April 20, 20205 yr 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što? baš je kjut Vredelo je pogledati samo zbog tipa iz Kerbera. Za njega vreme ne prolazi... ne teče. Stoji u tački one frizure Respect i za Ivanu Negativ na livadi Kučka Leontina ladno peva moj... mislim Marinin stih Moram da pogledam ponovo posle na ekranu kompjutera. Ovo na mobu pola ne znam koji su...
April 20, 20205 yr 3 hours ago, Reaktor said: ali onaj bebekov deo "i dok noć u kojoj nema zvezda, caruje" imitiram perfektno, nema mi ravnog 1 hour ago, pt 2.0 said: Vredelo je pogledati samo zbog tipa iz Kerbera. Za njega vreme ne prolazi... ne teče. Stoji u tački one frizure
April 23, 20204 yr On 21.4.2020. at 4:25, kud u maglu Simoviću said: neka bude svima aprijatno Uh bas neprijatnost. Doduse trecinu ne mogu da prepoznam to je valjda ok. Negativni utisak, Zivic izgleda kao da ga je Korona prelezala pre jedno 3 dana. Pozitivni utisak, ko je plavusa sto peva na srebrni mikrofon?