March 15, 20205 yr Sad vidim obradu... Da se ne zaboravi Cane Partibrejkers: "Dobro veče, Valjevo! Kako je Valjevo?!". Publika: "Nije ovo Valjevo, ovo je Kraljevo!" Cane: "Ma, Valjevo - Kraljevo,? ista je to selendra!", Publika počinje da ga gađa raznim voćem i povrćem. Cane: "Šta je, seljačine, rodilo, a?? vrv covek nista nije rekao... ali je mega smesno irak, iran
March 15, 20205 yr A to sa Canetom ima za sve gradove slične zvučnosti, Kragujevac-Kruševac isti jurac, ja znam tu verziju
March 15, 20205 yr Ja znam za onu, kad su ga u Zaječaru navodno gadjali kamenjem: - Šta je, vlasi, kameno doba, a?
March 15, 20205 yr Da da, verovatno je ta urbana legenda sa Canetom isto što i ovo u živom programu... ... Shiit has hit the fan...
March 15, 20205 yr Naravno da nije... Puca nam za ekvator ili ekvador... Nije prijatno dirati srpska mesta
March 15, 20205 yr Ajd pa ponovim, retardi retardirani ne znaju da pronađu zemlju na mapi, što je nivo osnovne škole...
March 15, 20205 yr 44 minutes ago, Tutankamon said: Ajd pa ponovim, retardi retardirani ne znaju da pronađu zemlju na mapi, što je nivo osnovne škole... Ajde voditeljka, ali ovaj gost ili novinar je došao da priča o ovoj temi. I u trenutku kada ceo svet zna da je žarište u Iranu, on mora da čita koja je zemlja u pitanju. Kao da je spavao mesec dana i probudili ga i hajd na televiziju. Gledala sam ovo jutros uživo, izneverovala.
March 15, 20205 yr a te priče sa Canetom treba sve prikupiti i objediniti u zbirci "Žitije Caneta Partibrejkujućeg"
March 15, 20205 yr 1 hour ago, Tutankamon said: Ajd pa ponovim, retardi retardirani ne znaju da pronađu zemlju na mapi, što je nivo osnovne škole... U gimnazijama, ne mogu da pronadju Kosovo na mapi Srbije... Jos u obliku srca... Osnovci ne ubadaju Srbiju na mapi Srbije...
March 15, 20205 yr Ajde još jedan izgovor za demonstraciju gluposti na mestu na kome to ne bi smelo da se dešava... ... Shiit has hit the fan...
March 15, 20205 yr Rano je jutro. Nisu se jos probudili, rade odgovorniji posao od lekara... Izgoreli u velikoj zelji...