halloween Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Jutros bez ikakve najave i promene programske seme na Radio Beogradu 2 umesto emisije Klasiku molim koja svakog radnog dana traje od 8 do 9, emitovana je NN emisija ukljucenje uzivo iz Novog Sada sa njihovom gradonacelnikom, zaboravila sam kako se zove, i jos neki gosti iz Republike Srpske. Sta se planira za NG, doceci na otvorenom i sve neke idiotluke koje slusaoci Klasiku molim niti zele da slusaju, niti ih zanimaju. "Nasa" emisija pocela je tek kad su se ovi istutnjali do kraja, u 9 casova. Da vidimo sta ce da urade sa ostalim emisijama, npr. Put u reci.
dvb-t manijak Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 ipak je to RTS, svaka čast kolege, odlično odrađeno, sve se vidi!
hefaca Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Preminuo Slobodan Micic Kontiki. Gledajuci ga, kao klinac sam mastao da putujem daleko. Ostao mi je samo Peru. Njegov glas je sinonim za egzotiku.
slepa živana Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 14 hours ago, nisam ja said: Nastaviće da živi kroz daška. to i ja mislim
gospa buba Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 da li je ona raskoshna usnija shto radi film propustila 1 krug filera? poshto izgleda skoro prirodno i skroz prihvatljivo sent from bubamoto
nisam ja Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Jedino ako nije preskočila da je ajvi pregazi onim valjkom. Samo 1 preskakanje teško da je donjelo nešto prirodno. Pričam napamijet, nisam je sreo.
gospa buba Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 videla sam je na televizoru i izgledala je normalnije nego inache.sent from bubamoto
morgana Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 sandra perovic? ona je bila lijepa zena dok joj nije palo na pamet da se uljepsava
gospa buba Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 sandra perovic? ona je bila lijepa zena dok joj nije palo na pamet da se uljepsavadada. sad je opet u nekoj umerenoj fazi. kolko sad moze i u odnosu na ranije.sent from bubamoto
kipo Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Председник Србије Александар Вучић ће, на позив председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана, боравиче у среду у Истанбулу, где ће присуствује свечаности поводом пуштања у рад деонице гасовода Турски ток.
pt 2.0 Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Završava se emitovanje emisije "Balkanskom ulicom". Konačno!!! Nadam se da krampaču i prostakušu Vesnu Dedić više nikad i nigde nećemo gledati. (fer je da kažem da su početne sezone bile dobre, intervjui iskreni i upečatljivi. Vremenom je dodala neku kafansku scenografiju i bukvalno udavila emisiju, a i gosti su postali ... meh)
Recommended Posts